Lapsekili Big Smoke forumu bıraktı mı?

Bunu düzeltelim. Hesap kapatılınca manuel değil otomatik olarak profil fotoğrafı kalkıyor, isim üye numarası yapılıyor ve hesaba dönüş olmuyor:

Eki Görüntüle 2611924

Hesap silme bu oluyor kısaca.

İlginç. Konuya da beğeni atmışım ama hesap silmenin varlığından habersizdim. Unutmuşum.

Foruma cidden çok büyük katkı sağladığını düşünüyorum ve evet herkes tarafından bilinen biriydi çünkü neredeyse tüm konularda mesajı vardı kendisinin. Ağzından hiç yanlış bir şey çıktığını görmedim hep doğru konuşuyordu.

Hocam RB'den sonra technopat'a katkısı büyük biriydi. Ama canı sıkıldı ve hesabı kapattı.
O kadar da değil. Adam teknoloji konusunda derya deniz ve forum için, oluşum için ne kadar uğraştığının haddi hesabı yok. Emeği büyük olsa da Lapsekilli teknoloji konularına yazmazdı bile. Kıyaslanamaz.

Sonradan düzelttiniz sanırım. Öncekinde daha önde tutuyordunuz.

O kadar da değil. Adam teknoloji konusunda derya deniz ve forum için, oluşum için ne kadar uğraştığının haddi hesabı yok. Emeği büyük olsa da Lapsekilli teknoloji konularına yazmazdı bile. Kıyaslanamaz.

Sonradan düzelttiniz sanırım. Öncekinde daha önde tutuyordun.
Düzelttim mesajı. Bu arada hocam kinoya noldu acaba? 2024'den beri girmiyor. Bir bilginiz var mı?

Düzelttim mesajı. Bu arada hocam kinoya noldu acaba? 2024'den beri girmiyor. Bir bilginiz var mı?
Ben üye bile değildim hocam o zamanlar. Eskiden başka forumlara da üye değildim, tanımıyorum ve aktif görmedim maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı