CS:GO'da yüksek FPS nasıl alınır?

Adam daha sistemini yazmamış, o dediklerinizi yapmama rağmen gayet de kasıyor.
O zaman kendinize daha iyi ayarlar bulun veya sisteminizi upgrade edin. Bu ayarların sizin sisteminizde kasması benim sorunum değil. En iyi performans için önerilen ayarlar bunlar.
Hocam konu dışı olacak ama Discord adresiniz falan var mı? PS3 ile ilgili sorularım olacak.
Tabiki. elnino#3851
 
Ayar düşür, çözünürlük düşür, düzenli Windows bakımı yap. Hala olmuyorsa donanımın yetersiz geliyor. Yapabileceğimiz bir şey yok.

Yok ''CS:GO'da 37498279374FPS arttıran gizli taktik'' gibi videolara kanma. Sonra sistemler bozuluyor, burada konular açılıyor.
 
1-CS:GO ayarlarını en düşüğe alın ve çoklu CPU kullanımını açın (1024X768 ede alın)
2-Masaüstünde siyah arka plan kullanın.
3-NVIDIA denetim masasından 3 D ayarlarını performansa çekin.
4-Masaüstünde çok ikon kullanmayın hepsini bir masaüstü adlı klasör e taşıyın.
5-Overclock (yapmayı biliyorsanız) yapın.
6-Bilgisayarım-sağ tık-özellikler-gelişmiş sistem ayarları -performans-bilgisayarım için en iyi görünümü Windows seçsin-uygula-tamam.
7-Windows 10'da oyun modunu açın.
8-Sisteminizi upgrade edin. Şimdilik bu kadar aklıma başka bir şey gelirse düzenleyeceğim.
 
 
Ben 2k saati olan Global oyuncu olarak taktiği veriyim hocam. İlk başta daha iyi bir ekran kartına sahip olmak bu oyunda FPS arttırmaz (Belirli bir seviyenin üstü ekran kartı tabikide) bu oyunda önemli olan işlemci ve Ram lerin hızları ve işlemcinin tekli ve çoklu çekirdek performansı. Zaten inceleme ve FPS testlerinde görüyorsundur sistem CS:GO da hiç bir zaman tamamen yükde kullanmıyor yani belirli bir seviyenin üstü ekran kartı anca 2k ve 4k da farkettirir kendini.Yapman gereken İşlemciyi Ram hızlarını yükseltmek ve ya eğer ekran kartın yüzde yüz kullanılmıyorsa işlemciye ağırlık vermek eğer ekran kartın yüzde yüz kullanılıyorsa ekran kartı ve işlemciyi yükseltmen lazım.
 
@Ed1tH

1) Siyah arka planın gıdım etkisi yok.

2) Masaüstünde çok ikon bulundurmanın da etkisi yok.

3) Performans ayarlarını bırakın, Windows'un ayarladığı gibi kalsın. En iyi performans'a falan almak FPS kazandırmıyor, aksine Windows 98 gibi gözükmesini sağlıyor.

4) Oyun modu zaten açık geliyor. Ek olarak modern bir sistem değilse pek etkisi yok.

5) Herkes overclock yapamaz ve overclock garantinizi çöpe atar.

6) NVIDIA Denetim Masası 3D ayarları pek bir etki yapmıyor. Orada olan çoğu ayar zaten oyun içi video ayarlarında var. AMD Radeon ayarlarında olanlar işe yarabiliyor sadece.

Donanım yetersiz kalıyorsa, yazılım hiçbir şey yapamaz.
 
@Ed1tH

3) Performans ayarlarını bırakın, Windows'un ayarladığı gibi kalsın. En iyi Performans'a falan almak FPS kazandırmıyor, aksine Windows 98 gibi gözükmesini sağlıyor.



5) Herkes overclock yapamaz ve overclock garantinizi çöpe atar.

5- Zaten biliyorsanız yazmıştım
3-Hayır değil eski PC imde CS:GO'da 20 FPS alırken 30 35 alabiliyordum o ayar sayesinde.
 
Yani bunların yanında tabi ki bilgisayarın ayarları da önemli fakat (NVDIA ayarlarını performans moduna alman veya bilgisayarı yüksek performans moduna getirmen gibi) bununla ilgili bir video izlemiştim zamanında onu buraya atıcam sana yardımcı olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Performans modu arkadaşın dediği gibi bilgisayarın Windows 98 gibi görünmesine neden oluyor ayrıca bence performansa pek etkisi yok. Ben performans modunda daha az FPS alıyordum mesela.
 
800x600 oyna kardeşim. Sistemin eskiyse uber ayarını aç, yüksek ayarda zaten CS oynanmaz. 800x600'de göremeyecek olursan 1024x768'e geç. Daha fazlasını önermem.
 

Geri
Yukarı