Fenerbahçe-Beşiktaş derbiciği

Son 4 senedir lig beinsports eline geçtikten sonra bahis ligine döndü çok şaibeli maçlar hakemlere kim bilir ne kadar veriliyorda ligin kaderi bir şekilde belirleniyor satılmış lig işte.
Bu maç net 4 kırmızı kart verilirdi. Lemos'un kafa atması, Caner'in anlamsız müdahalesi, Mert Hakan'ın 2. sarı kartı görmemesi, Josef'in rakibi doğramasına rağmen verilmeyen kırmızı kart.
Fenerbahçe bu sene hiç iyi top oynamamıştı zaten. Çok abartıldı, Gostavo ve Sosa uzun oyunda düşmeye başladılar, Ozan tek başına yetersiz kalmaya başladı. Cisse hareketsiz bir forvet zaten tek şansları Caner'in ortaları. Yani pek şaşırmadım skora. Sergen Hoca'ya da helal olsun, 1 farkla öndesin son 15 dakika ve kırmızı yemişsin defans alman gerekirken N'koudou'yu alıp risk alıyorsun ve sonuç olarak bir gol daha atıyorsun.
Bence Nkodou'nun 11'de başlamaması büyük hata.
 
Son dakika transferi pelkas en iyi transfer ise gerisini siz düşünün. Erol orta kafa golden başka bişey oynatmıyor. Bu sezon şampiyon son kez şampiyonlar ligine gidecek oda fenerbahçe olamayacak gene. Bıktım vallahi bu kadar özensiz kurulan kadrolardan.
 
EoAn93yW8AAOCfB.jpg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı