Discord API hatası

NighTy

Hectopat
Katılım
30 Kasım 2020
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün Discord'da bir tane plugin eklemiştim. Ardından Discord'a'da baktığımda mesajlar gözükmüyordu o yüzden Discord'u sildim. Ondan sonra Discord'u tekrar yüklemeye çalışınca ekranda:"You are being blocked from accessing our API temporarily due to exceeding our Rate limits frequently. Please read our docs at Discord Developer Portal — API Docs for Bots and Developers to prevent this moving forward."} Diye bir yazı çıktı şu an Discord'da erişemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulama sıkıntılı mıydı? Bir de; askıya alınır derken, uzun süre bana geri vermezler mi?
BetterDiscord sıkıntılı bir uygulama değil fakat kullandığınız eklenti sorunlu olduğu için API limitine takılmış olabilirsiniz. Eğer hesabınız askıya alınırsa bir daha hiç geri vereceklerini sanmam. BetterDiscord gibi 3. parti yazılımlar Discord'un kullanım koşullarına aykırıdır.
1606734681031.png
 
BetterDiscord sıkıntılı bir uygulama değil fakat kullandığınız eklenti sorunlu olduğu için API limitine takılmış olabilirsiniz. Eğer hesabınız askıya alınırsa bir daha hiç geri vereceklerini sanmam. BetterDiscord gibi 3. parti yazılımlar Discord'un kullanım koşullarına aykırıdır.Eki Görüntüle 757240
Bilgilendirdiğiniz için çok sağolun.Desteğe mesajımı gönderdim inşallah en yakın zamanda geri dönüş yaparlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı