Forumda kimleri kızdırdınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eki Görüntüle 720452
@187412 'ı neden kızdırdığımı bilmiyorum.
@Ali Pınar Logitech Webcam önerdiğim için kızmış.
Kızmamın sebebi, 110 TL bütçe önerisine 385 TL'lik Webcam önerdiğiniz için, Logitech önerdiniz diye değil başka yere çekmeyin lütfen. Güncel fiyat bilgisi:
 
Kızmamın sebebi, 110 TL bütçe önerisine 385 TL'lik Webcam önerdiğiniz için, Logitech önerdiniz diye değil başka yere çekmeyin lütfen. Güncel fiyat bilgisi:
Estağfurllah efendim, benim konuyu saptırma gibi bir amacım yok, benim amacım üzerine biraz daha para koyulup kaliteli bir şey alınmasıydı.
 
Estağfirullah efendim, benim konuyu saptırma gibi bir amacım yok, benim amacım üzerine biraz daha para koyulup kaliteli bir şey alınmasıydı.
Hocam haklısınız kaliteli mal önermişsiniz ancak konu sahibi bütçesini arttırabilecek olsa söylerdi zaten. Forumda da bu konu bayağı bi' tartışılmıştı. Bu şunun gibi oluyor, konu sahibi R3 3100'lü sistem dizmiş, oradan biri geliyor "Bütçeyi 300 TL daha arttırın da R5 2600X alın." gibi. Bu şekilde gereksiz mesaj cezası bile yiyen vardı, eminim. Bu arada dert etmeyin, ilk kaydolduğumda Intel anakarta AMD işlemci önermişliğim var 😆 Herkes zamanla doğruları öğreniyor. İyi forumlar!
110 TL dedim ama.
 
1605095273844.png


Alt üç haklı diyelim, mesajlarını severek takip ettiğim @Kerem00 hocamın gayet düzgün bir mesaja kızgın atması saçma geldi :D onun üstündeki zaten ayrı saçma, en üstteki de şive komedisini seven bir arkadaştan gelmiş hahahaha.

Edit: Konuyu hortlatmışım pff. Yandex Zen hep eski konuları çıkarıyor önüne :(
 
Alt üç haklı diyelim, mesajlarını severek takip ettiğim @Kerem00 hocamın gayet düzgün bir mesaja kızgın atması saçma geldi :D
Microsoft Word'ün üzerinden "Farklı kaydet" kısmından bir dosyayı PDF olarak kaydedebiliyoruz ama siz "Google>DOCX to PDF" gibi bir mesaj yazmışsınız. Konu sahibi bile dosyayı internetteki sitelerden dönüştürdüğünde dosyanın hatalı olduğunu, Word'deki farklı kaydet kısmından PDF olarak kaydettiğinde sorunun düzeldiğini söylemiş.


Bir dosyayı dönüştürmek için internete bakmadan önce kullandığınız programın "Farklı kaydet" kısmında desteklediği formatlara bakmanızı öneririm. Eski bir Word sürümü kullanıyorsunuzdur ve bu seçenek yoktur o zaman farklı yollara bakabilirsiniz tabi ki.
 
Bir dosyayı dönüştürmek için internete bakmadan önce kullandığınız programın "Farklı kaydet" kısmında desteklediği formatlara bakmanızı öneririm. Eski bir Word sürümü kullanıyorsunuzdur ve bu seçenek yoktur o zaman farklı yollara bakabilirsiniz tabii ki.

Kullandığım Word sürümünde PDF kaydetme özelliği var ama genede Convertio — Dosya Çevirici daha çekici.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı