Manyetik %100 klavye önerisi

erzincan24

Hectopat
Merhabalar. Arkadaşlar klavye almayı düşünüyorum. Hem manyetik hem de %100 tuş dizilimine sahip bir klavye var mıdır? Sormadan almak istemedim. @ca9an hocam yardımcı olursan çok sevinirim. Bir kere başımız yandı ancak çözebildik. Şimdiden teşekkürler.

Manyetik almak saçmalık. Bütce yazmadıgınız için ortalama birkaç klavye atacağım.

Manyetik almak saçmalık. Bütce yazmadıgınız için ortalama birkaç klavye atacağım.

Hocam şuan aktif olarak havitin şeffaf mekanik klavyesini kullanıyorum. Manyetikleri merak ediyorum açıkcası. Bütçe 4-5 k ya kadar zorlayabilirim. Manyetik klavyeler neden gereksiz? Pek bir bilgim yok. Aydınlatırsanız sevinirim.

Hocam şuan aktif olarak havitin şeffaf mekanik klavyesini kullanıyorum. Manyetikleri merak ediyorum açıkcası. Bütçe 4-5 k ya kadar zorlayabilirim. Manyetik klavyeler neden gereksiz? Pek bir bilgim yok. Aydınlatırsanız sevinirim.

Sadece rekabetçi oyunlarda minimal bir artısı olduğu için. %100 mekanik istiyorsanız Galaxy 100 alın geçin.

Hocam mekanik var zaten. Ben manyetik denemek istiyorum. Tuş dizilimi olarak %100 manyetik bir klavye yok mudur?

Olsa da Türkiye’de ya da bütçede yoktur. İlla manyetik deneyeceğim diyorsanız bunu alın da gereksiz bir alım olur.

Olsa da Türkiye’de ya da bütçede yoktur. İlla manyetik deneyeceğim diyorsanız bunu alın da gereksiz bir alım olur.

Wraithin v75 v2 mi öyle bir manyetiği varmış. %100 değil ama iyi midir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı