Hangi virüs programı kullanmalıyım?

Vornech

Decapat
Katılım
10 Nisan 2020
Mesajlar
17
Bilgisayarımda virüs olabileceğini düşünüyorum. Sadece Windows Defender var ancak bir başka program ile taratmak içimi rahatlatacaktır. Kaspersky Internet Security deneme sürümünü kurup tarama yaptırsam işe yarar mı ?
 
Windows Defender yerine Kaspersky ve Malwarebytes kullanmanızı öneriyorum. Kaspersky 30 günlük ücretsiz denemesinde güvenlik açıklarınıda taratabilirsiniz. Tarama yaparken tam tarama yapınız.
Kaspersky'i gerçek zamanlı koruma ve tarama olarak kullanıp, Malwarebytes'i tarama amaçlı
kullanabilirsin.

(Malwarebytes'i Kaspersky ile kullanırsan Malwarebytes'in gerçek zamanlı korumasını kapat yoksa çakışır.)

Antilogger olarak Zemana'yı tavsiye ederim.

Alternatif olarak Kaspersky'in yerine Norton kullanabilirsiniz.

İndirme bağlantıları:
Kaspersky Malwarebytes ve Zemana'nın ücretsiz kredi kart yazmadan deneme süreleri var, onları yüklemelisin. Bedava olanlar çok bir işe yaramıyor.
 
Son düzenleme:
Zamanında çok araştırarak topladığım bilgilerle en ideal antivirüsün bence BitDefender olduğuna karar verdim ve birkaç yıldır kullanıyorum. Gayet memnunum. 3 ayda bir ödeme yapıyorum ve verdiğim ücret 15 Cent. Üstelik 5 cihaza koruma sağlıyor bilgisayarıma, laptopuma ve telefonuma kullanıyorum. Tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı