Darboğaz nasıl engellenir?

Katılım
12 Ocak 2016
Mesajlar
469
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Rust oynarken işlemcim yüksek kullanımda %80'nin altına düşmüyor fakat ekran kartım %40 kullanılıyo. Aynı zamanda Valorant'ta da aynı, işlemcim Full ekran kartım %10 kullanılıyor. İşlemcim i5 6500 ve ekran kartı GTX 1650 Super. Ne yapabilirim yeni işlemci alamıyacağım, başka çözümleri var mıdır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Rust oynarken işlemcim yüksek kullanımda %80'nin altına düşmüyor fakat ekran kartım %40 kullanılıyor. Aynı zamanda Valorant'ta da aynı, işlemcim Full ekran kartım %10 kullanılıyor. İşlemcim i5 6500 ve ekran kartı GTX 1650 Super. Ne yapabilirim yeni işlemci alamıyacağım, başka çözümleri var mıdır?

Bu darboğazı engelleyemezsiniz. Oldukça ekran kartına güç bindirin.
 
İşlemciniz nedir? Rust'ın optimazyonu zaten razalet diğer oyunlarda durum nasıl?

Yazmış zaten işlemcisini okumak çok mu zor?
Darboğazın bir zararı yoktur. Rust oynarken oyun drop lanıyor mu? Darboğazı önlemek için çözünürlüğü yükseltebilirsin 1080P değil mi oynuyorsun?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı