Ryzen 5 1600 AF 2060S ile darboğaz yapar mı?

1080P ve üstünde yapmaz, daha üstü kartlarda sorun yaşamaya başlarsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
@FurkanxdTR %0.1 low ve frame time değerlerine bakın.

Hocam Youtube'daki testlerle kullanım bir olmuyor. Ben R5 3600 ile GTX 1660 Super ikilisinin darboğaz yaptığı oyunları gördüm.
 
Fiyatı gayet iyiymiş. Bence elinizde olan 1600AF'yi satın, sonrasında biraz para arttırın ikinci el 3600 alın. Ardından 2060S alınabilir.

1600AF overclock yapmışsınız zaten. Böyle çok aşırı fazla darboğaz yapmaz zaten. Ben olsaydım indirim güzelmiş, 2060S'i alırdım, sonra yavaşça işlemci yükseltmesi yapardım.
 
1 hafta önce Gigabyte'nin rtx 2060 windforce modelini sipariş vermiştim. Onu iptal edip bu galax modelini alacağım. Dediğiniz gibi bir süre 1600 AF ile kullanıp daha sonra işlemci yükseltmesi yapabilirim. Oynadığım oyunlar da Fortnite, Lol , Cod, RDR online gibi oyunlar olacak.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı