R3 3200G sistem "sinyal yok" hatası

yigido14

Centipat
Katılım
29 Ekim 2020
Mesajlar
48
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Toplama bir PC aldım. İkinci el anakartim B450M S2H işlemciyi takmadan önce bazi pinlerin yamuk olduğunu fark ettim. Yamuk olanları düzelttim ve işlemci tam şekilde oturdu diger kalan şeylerinde montajını yaptım ve güç tuşuna bastığımda işlemci fani diğer fanlar vb çalıştı ama ekranda sinyal yok yazısı alıyorum. Nedeni nedir, eksik bir kablo vb olabilir mi? Çünkü acemiyim bu işlerde. Yardımlarinizi bekliyorum.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20201210_132945.jpg
    IMG_20201210_132945.jpg
    186,7 KB · Görüntüleme: 37
Yamuk ise garantiye geri yollasaydın?

İkinci el aldım.

İşlemciyi çıkartıp bakar mısın düzelmiş mi diye? Pinler oturucunca hafif yamukluk düzelir zaten.

Pinler düzgün zaten yamuk olsa oturmaz.
İşlemci güç bağlantısını yapmamışsın.

Eki Görüntüle 773397
Taktım ve gene aynı sonuç
İşlemci güç bağlantısını yapmamışsın.

Eki Görüntüle 773397

Anakart 8 pinli güç kablosu istiyor benim PSU'da 4 pin vardi 4+4 pin tak dedi PSU aldığım kisi onla alakalı olabilir mi?
Ram den dolayı yapıyor mus çalışti
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı