Lenovo Ideapad 310 Linux kurulumu

omerfarukkguler

Hectopat
Katılım
8 Ekim 2020
Mesajlar
281
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarım Windows 10 ve biraz yavaş. SSD de yok elimde, SSD alana kadar falan Linux nedense çok çok hoşuma gitti, hızlanması açısından kurmak istiyorum. En güzel sürümü hangisidir, nasıl kurarım? SSD aldıktan sonra, Windows 10'a sonradan nasıl geri dönerim? Linux'ta bu programları kurabilir miyim? Programlar: Minecraft, Microsoft Teams, GTA San Andreas ve GTA San Andreas: Multiplayer (SAMP)

laptop:

 
Son düzenleme:
Ubuntu Kuracaksanız Ubuntu Linux kurulum rehberi - Ubuntu Türkiye Wiki
Mint Kuracaksanız Linux Mint Kurulumu Nasıl Yapılır? (Resimli Anlatım)
Programları Yüklemek için aşağıdaki linklerden yardım alabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Minecraft ve Microsoft Teams'ı Linux'a kurarsınız. GTA San Andreas'ı, PlayOnLinux ile oynayabilirsin ama, Samp'ı bilmiyorum. Windows 10'a geri dönmek için WoeUSB kullanabilirsin. İlk kez kullanacağınız için Linux Mint, Kubuntu, zorinOS olabilir. Buradan dağıtımlara bakabilirsiniz.
 
Öncelikle hoşgeldin. Linux dünyasına adım atacaklara tavsiyeler
San Andreas açılır diye düşünüyorum. Bence SAMP da açılır fakat ikisinden de emin değilim. Minecraft ve Teams kuruluyor.
 
Windows 10 kullanıcısı olarak çok sıkıntı yaşarmıyım Linux kurarsam ve çok Linux bilmeyen, sadece güzel göründüğü için ve hız için geçen biri için en iyi Linux sürümü hangisidir? Çok bilmiyorum kusura bakmayın ondan böyle detaylı öğrenmek istiyorum.
 

Geri
Yukarı