James Donkey 712 nasıldır?

Katılım
18 Ocak 2019
Mesajlar
2.670
Makaleler
3
Çözümler
4
Yer
Erbaa
  • Görev çubuğunda sağ altta bulunan ses simgesine sağ tıklayın.
  • Karşınıza çıkan seçeneklerden ''Uzamsal ses (Kapalı)''ya imlecinizi getirin.
  • Önünüze çıkan seçeneklerde üstten 2. sırada bulunan ''Kulaklıklar için Windows Sonic''e tıklayın.
  • ''Kulaklıklar için Windows Sonic'' yazısının solunda eğer tik varsa başarıyla Windows'un kendi sanal 7.1'ini açmış bulunuyorsunuz.
Eki Görüntüle 776338
Eki Görüntüle 776339
James 712 siparişi verdim hocam. Bi' deneyeceğim. Hoşuma giderse kullanmaya devam. Dip ses falan var diyo'lar. Bi' bakalım.
 
James Donkey markası forumda kesinlikle önerilmemekte olup o kulaklık çok fazla kötülenmiştir. Ben olsam James Donkey değil de Corsair HS35 alırdım iade edip. Ama karar sizin. Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. Corsair'in o modeline de baktım. Kafa bandı ayarlı değil de serbest olsaydı alırdım. Bu modele benzer Bloody kulaklık kullanıyordum.
 
Bilmiyorum, yanlış bilgilendirmeyeyim.


Bence doğrusunu yapıyorsunuz. O kafa bandı dediğiniz gibi olmasa bile üst tarafta pedler var, ve pedler rahat olduğundan dolayı herhangi bir rahatsızlık duymuyorsunuz. En azından bende öyle oluyor.
Ürün en ucuz nerede? Link atar mısınız?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı