Kablosuz İnternet Kablolu Olarak Görünüyor

Katılım
25 Ocak 2012
Mesajlar
1.390
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar kendimi bildim bileli kablolu internet kullanırım ve sağ alt köşedeki simge biraz öncesine kadar kablolu internet simgesiydi. Ama simgeye bir baktım ki şu hale dönmüş :



Wi-Fi ' ı kapatınca simge eski haline dönüyor ama ben her zaman Wi-Fi' yi açık tuttum ve simge böyle değildi. Yani Wi-Fi ' yi kapatınca düzelse bile bilgisayarı her açışımda Wi-Fi otomatik açıldığı için gene yukarıda fotoğraftaki gibi oluyor simge.

NetMaster Uydunet - 6C74' ün üzerine sağ tıklayıp bağlantıyı kes diyince de eski haline geliyor ama neden durduk yere böyle oldu merak ediyorum. Evde kablosuz internet falan yok yani :D Ve NetMaster Uydunet - 6C74' e sağ tıklayıp bağlan dediğimde de gene yukarıdaki gibi oluyor.


Başlığı yanlış yazmışım kablolu internet kablosuz olarak görünüyor olacak :D

Nasıl düzeltebilirim ve neden böyle olmuştur ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir VPN (Virtual Private Network) bağlantısını aktif etmişsin ve ''otomatik bağlan'' yapmışsın. Ağ ayarlarında da ev ağı olarak tanımlanmışsa sistem otomatikman bu ağı görüyor ve öncelik bu ağ'a bağlanıyor.
 
Ben hiçbir şey yapmadım Yamyam Abi kendiliğinden oldu :D Nasıl düzeltebilirim ?

Kendiliğinden olmaz:D Bilgisayar bu kendi kendisine hiçbir iş yapmaz.
Ağ bağlantılarım'a gir ve mevcut tüm ağ bağlantılarını sil. (Bunu yapmadan önce telefonunu kapat ve blue-tooth'u da kapat.
Sadece LAN ağı ile ilgili bağlantın kalsın.
Daha sonra telefon ile bağlantı kurmak istersen bu ağ'ı oluştururken dikkat edersen mesele kalmaz.
 
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı