İnternet servis sağlayıcısı önerisi

umut190560

Hectopat
Katılım
17 Ocak 2016
Mesajlar
241
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,
Şu anda TurkNet kullanıyorum ve hiç memnum değilim. Son 6 aydır internetim günde 50 kere kopuyor ve düzeltmiyorlar hala. Ben de pazartesi günü yeni bir sağlayıcıya geçeceğim. Hangi sağlayıcıyı önerirsiniz?
Dikkat: Bölgemde altyapı yok. Sadece ADSL, onun da altyapısı Türk Telekom. Sizce Türk Telekom'a geçmem en mantıklısı mı olur?
 
Türk Telekom kullanıyorum bu zamana kadar çözülemeyen hiç bir sıkıntı yaşamadım, kesinti,kopukluk gibi durumlarda 24 saat içerisinde müşteri hizmetlerini arayarak çözüme ulaştım, bir çok sağlayıcı kullandım ama Türk Telekom benim için daha rahat ve çözüm odaklı oldu.
 
Türk Telekom kullanıyorum bu zamana kadar çözülemeyen hiçbir sıkıntı yaşamadım, kesinti, kopukluk gibi durumlarda 24 saat içerisinde müşteri hizmetlerini arayarak çözüme ulaştım, birçok sağlayıcı kullandım ama Türk Telekom benim için daha rahat ve çözüm odaklı oldu.

Ya bende onun için hem zaten altyapı yok sadece Türk Telekom ADSL var mahallemde hem de TurkNet'e ulaşmak imkansız destek kaydı bıraksan ilgilenen yok Türk Telekom en azından sorun olsa da sizin dediğiniz gibi ulaşılıp çözülür gibi.
TurkNet’de çoğu yerlerde Türk Telekom’un alt yapısını kullanıyor. Başka alt yapınız yoksa bir fark olmayacağını zannediyorum.

İşte bendeki kullandıkları Türk Telekom'un değilmiş kendilerine ait olan yapa denileni kullanıyormuşum ben oda santrale çok uzakmış onun için internetten son 6 7 aydır hiçbir şey anlamıyorum.
 
En mantıklısı SuperOnline olduğunu düşünüyorum kendi özel alt yapısı var. Alternatif olarak KabloNet’de olabilir onunda kendi alt yapısı var.
 
Müstakil evlere hat çekilir mi bilmem. Ama SuperOnline müşteri hizmetlerini arayıp sormanızı tavsiye ederim. Bu arada telefonum kapanmak üzere, bildiklerim kadarıyla yardım etmeye çalışıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı