Cyberpunk 2077 PC optimizasyonunun abartılması

HeKeA

Kilopat
Katılım
12 Ağustos 2016
Mesajlar
244
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, kesinlikle bir Cyberpunk fanı falan değilim ama özellikle oyun çıktıktan sonra forumda yüzlerce Cyberpunk kaldırır mı sorununun altında vay efendim 1660 Super'de kasıyor vay efendim 2060'da kasıyor diye yazanları görüyorum. Ancak gördüğünüz RX 580 alt-orta sistemimde bile yüksek ayarlarda ortalama 51 FPS alabiliyorum ki şehir merkezinde en fazla 45'e falan düşüyor. Acaba bunları yazan arkadaşlar korsan oyun mu oynuyor, sürücü güncellemesi mi yapmıyor? Ya da sadece oyunu mu kötülüyorlar. Hepinizi konunun altında oyunun bug kısmınının yanında (texture bugları vs..), aslında o kadar da kötü olmayan optimizasyonunu tartışmaya davet ediyorum.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    21,1 KB · Görüntüleme: 140
Oyun yeni çıktığı için optimizasyon sorunlarının olması doğal. İleride düzeltilecektir.
 
Bazı test videolarına bakarsanız 65FPS civarlarından 30FPS'e düşen yerler var. 90FPS'lerden 45FPS'lere gibi gibi. Böyle yerler çok var ayrıca düşük sistem gereksinim dediği özelliklerle bile 20FPS'lere düşüyor.
 
RX 580 ile düşük ayarlarda 45 FPS'in üstüne çıkmıyor bende. Çatışmada 22 FPS filan hatta. Güncel sürücüyü kurmadım ama fark eder mi bilmem. Oyun Minecraft gibi zaten. Bir zahmet 60 FPS'i görelim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı