Merhaba, kesinlikle bir Cyberpunk fanı falan değilim ama özellikle oyun çıktıktan sonra forumda yüzlerce Cyberpunk kaldırır mı sorununun altında vay efendim 1660 Super'de kasıyor vay efendim 2060'da kasıyor diye yazanları görüyorum. Ancak gördüğünüz RX 580 alt-orta sistemimde bile yüksek ayarlarda ortalama 51 FPS alabiliyorum ki şehir merkezinde en fazla 45'e falan düşüyor. Acaba bunları yazan arkadaşlar korsan oyun mu oynuyor, sürücü güncellemesi mi yapmıyor? Ya da sadece oyunu mu kötülüyorlar. Hepinizi konunun altında oyunun bug kısmınının yanında (texture bugları vs..), aslında o kadar da kötü olmayan optimizasyonunu tartışmaya davet ediyorum.
Yalan. Arkadaşım 2070S ile bu performansı alıyor. 1080P de RT açık halde.Ben de laptopta 2060 ile her şey Ultra+DLSS kalite modunda 60-80FPS alıyorum. Acaba abartılıyor mu?
Bu videoda senin bahsettiğin FPS leri düşük ayarlarda RX 580 ile alıyorlar. Senin yüksek ayarlarda 45 FPS ile oynadığın RX 580 tanrının bir lütfu olmalı sanırım.
Yalan. Arkadaşım 2070S ile bu performansı alıyor. 1080P'de RT açık halde.
Umarım dediğiniz doğrudur bende de Mobile 2060 var oyunu alınca ultrada oynarımRT kapalı bende.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.