8 yıldır girmediğim inci sözlük ne hale gelmiş

Cenkkaraman

Hectopat
Katılım
15 Ağustos 2020
Mesajlar
1.483
Çözümler
1
Biraz önce burada bir arkadaş giremiyorum diye bir başlık açmıştı. Bende yardımcı olmak için acaba genel sorun mu diye siteye gireyim dedim. 8 yıldır girmediğim inci sözlük erotik hikaye sitesine dönmüş. Gerçekten yazık olmuş. Ne muhabbetler, ne konular dönüyordu bir zamanlar. Giren kardeşlerime tavsiyem girdiğiniz saatte cidden kitap okuyun, oyun oynayın ya da burada gezin. Siteyi kötülemek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın kitle yüzünden bu hale gelmiş.
Not:
Ekran Görüntüsü (13).png

Ekran Görüntüsü (12).png

Ekran Görüntüsü (14).png

İncelediğime göre de sitede genelde 3 ana konu var. Ya İslam'la alakalı. Ya karı-kız mevzusu ki bu durum dediğim gibi erotik hikaye sitesi gibi. Ya da boş boş goy goy. Neyse yazık olmuş cidden.
 
Hocam önceden ortaokulda ekşi vs inci karşılaştırması yapardık. Öylesine kaliteli ve iddialı bir yerdi orası. Şimdi ne inci kaldı ne ekşi. İnci bir eli pipisinde ergenlerle, ekşi ise teröristleri öven liboşlarla dolmuş.
Aynen bende bunu dedim biraz önce arkadaşa. Ekşi, İnci rekabeti bile dillere destandı. Keyif alıyorduk. Tamamen ikisi de Z kuşağının ( hepsi değil) saçma sapan zihniyetiyle dolmuş.
 
Ekşi de bir aralar böyleydi. Sonra düzenleme getirdiler oraya artık argo/cinsel konular kalktı, yine de ekşi hala berbat bir yer. İnci hatırladığım kadarıyla hep böyleydi, 5-6 yıl önce falan baktığımda da böyle konular vardı, sözlükler pişmanlıktır.
 

Geri
Yukarı