Apandisitim mi var?

Behzat Amir

Centipat
Katılım
10 Nisan 2020
Mesajlar
635
Arkadaşlar 2 gün önce karnıma bir ağrı girdi. Gece uyudum sabaha ağrı geçti fakat karnımın sağ alt tarafını hissediyorum, çok garip bir şey nasıl tarif etsem bilmiyorum. Elleyince baskı yapınca ağrıyabiliyor fakat onun dışında sadece hissediyorum orayı acımıyor. Apandisit olmasından korkuyorum. Allah korusun ameliyat veyahut patlama vb. Ne öneriyiyorsunuz bana? Doktora gitmek de istemiyorum. Şüphem apandisit.
Teşekkürler.
 
Arkadaşlar 2 gün önce karnıma bir ağrı girdi. Gece uyudum sabaha ağrı geçti fakat karnımın sağ alt tarafını hissediyorum, çok garip bir şey nasıl tarif etsem bilmiyorum. Elleyince baskı yapınca ağrıyabiliyor fakat onun dışında sadece hissediyorum orayı acımıyor. Apandisit olmasından korkuyorum. Allah korusun ameliyat veyahut patlama vb. ne öneriyiyorsunuz bana? Doktora gitmek de istemiyorum. Şüphem apandisit.
Teşekkürler.

Evet kardeşim Apandist'in var 10dk ömrün kaldı hatta bunu 9dk önce söylemem lazımdı (!)

Kardeşim ağrım var diyorsun bastırınca ağrıyor diyorsun. Şüphen varsa git. Tak 3 kat maske git şu hastaneye!
 
Ben çektim bu acıyı gazlı içecekler içmiştim apandistim patladı ölme riskide vardı benim de öyle ağrılar vardı doktora görünmenizde fayda var patlarsa ölme riski var apandist olabilir benim de o taraflar ağrıyordu geçmiş olsun
 

Geri
Yukarı