Of of of yazık olmuş hocam iyi biri miydiniz?Hocam ben neler gördüm neler. Okulda rap şarkısı çıkacaktı bi konuyla ilgili şapka ve zincir falan getirmiştiler. İşin kötüsü benim durumum daha içler acısıydı.![]()
Ama Allah'a şükür geçen seneden hiç pişman değilim. Dinlediğim müzikler, hal ve tavırlarım olsun hala arkasındayım. Arkadaşlarıma düzgün şeyleri tavsiye ediyordum. Sevdiğim kız biraz popüler kültüre gidiyordu en son ama hayırlısı.Of of of yazık olmuş hocam iyi biri miydiniz?
--
Yav şu "Yabancı Dil Ağırlıklı" ders gören sınıfa bakın
Eki Görüntüle 780933
Eki Görüntüle 780937
Bu insanları şarkıcı sanmaları aşırı cringe. Ve anime karakteri gibi konuşmamın sebebi de konuyu az daha ilgi çekici yapmak.Evet müzik anlayışları kötü gerçektenAma niye seninde anime karakteri gibi konuştuğunu ve bunun hakkında forumda konu açtığını anlayamadım açıkçası, yada niye seni ilgilendirdiğini. Bizimde sınıfta K-pop dinleyen vardı bi ara, ona kanser oluyordum çünkü her tenefüs akıllı tahtadan son ses K pop açıyordu
( Seninkiler öyle bişey yapmıyorsa pek takmazdım
Sınıf arkadaşların gerçekten de berbat bir müzik anlayışına sahipler. Oraya Taha Duymaz abimin Alayına Caz şarkısı da eklenmeliydi (!)
Sen nasıl K-Pop dinlersin lan?? Çık burdan cringe herif (!)Ben de K-Pop dinliyorum arada.
Hocam bizimkiler fanboyluk yapıyorlar.Sen nasıl K-Pop dinlersin lan?? Çık burdan cringe herif (!)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.