R5 1600 RX 570 sisteme Driver Booster'dan sürücü kurulumu

Alpershn38

Hectopat
Katılım
10 Eylül 2019
Mesajlar
238
Drvier yükleme işleminde çok bilgisizim ve RX570 AMD ekran kartımın driverini yükledim, başka bir driver yüklemedim. Ryzen 5 1600 için driver bulamadım.
Driver Booster üzerinden taradım ve temiz olarak gözüktü. Başka bir indirmem gereken driver var mı? Driver Booster güvenebilir miyim?
 
Son sorunuzun cevabı net bir hayır. Kurulu sürücüyü DDU ile kaldırıp buradan işletim sisteminize uygun olan sürücüyü kurmanızı tavsiye ederim.
 
Driver Booster ile ilgili cevaplar verilmiş zaten. Bunun dışında;

Ryzen 5 1600 için driver bulamadım. Başka bir indirmem gereken driver var mı?
İşlemci için driver yok fakat chipset için driver kurabilirsin ve kurmalısın. Anakartının modeli nedir? Ek olarak anakartını belirtince ağ ve ses sürücülerini de bırakırız. Ve ayrıca kullandığın diskin modeli nedir?
 
Driver Booster gibi eksik, eski veya yanlış sürücü yükleyen; sistemlerin stabilitesini bozan bu illet yazılımı kullanmayın. Hemen kaldırın.

İlgili yazılım sadece ekran kartı sürücüsünü kurduysa DDU ile ilgili sürücüyü kaldırıp AMD'nin kendi sitesinden kendiniz indirerek kurun. Başka sürücülere de el attıysa o sisteme format atmanız iyi olacaktır.
 
Bu konuda sadece ekran kartına odaklanıyoruz, başka sorularınız için yeni konu açabilirsiniz. Ekran kartı sürücüsü konusunda tavsiyelerimizi yaptık, size uygulamak kalır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı