Bee network uygulaması güvenilir mi?

Aspendos34

Hectopat
Katılım
12 Aralık 2018
Mesajlar
330
Makaleler
1
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler arkadaşlar, bugün Instagram'da dolaşırken karşıma çıktı, bee network diye bir uygulamadan mining yaparak (telefon üzerinden) bee Coins diye bir şey kazanılıyormuş, güvenilir mi? Telefonuma zarar verir mi? Okuduğuma göre daha 1 hafta önce mi ne çıkmış, herkes diyor işte daha yeni olduğunu için çok kazanırız vs diyor, bana pek inandırıcı gelmedi bu laflar ama buradaki insanların teknoloji bilgisine güvendiğim için ilk sizlere sormak istedim, teşekkürler şimdiden.
 
Genellikle Uygulama Sahipleri Yan Hesap Açıp Uygulamayı Güzel Gösterip, Real İnsanları Kandırıyorlar, illegal işlere girişmeyin bence hocam telefona zarar verme şansı var
 
Bee Network 2019 yılında çıkarılan Pi Network uygulamasını nerdeyse bire bir taklit eden yeni bir uygulama güvenilir mi bilmiyorum. İstersen bir süre takip et, yol haritası filan varsa onları oku kimin yaptığını ne amaçladığını öğren kafana yatarsa dahil olursun.

Eğer illa bu tip bir şeye girmek istiyorum dersen Pi Network'ü de takip et. Onun çoğu metni Türkçe'ye çevrilmiş şekilde. Ne olduğunu az çok anlarsın.
Pi Network'ü biliyorum, içerisindeyim. Bir çok aşamayı geçti, kendi market sürecine(Pi ile alışveriş) başlayacak yakın zamanda ve sonraki adım mainnet'e geçiş olacak.
 
Bee network 2019 yılında çıkarılan Pi network uygulamasını neredeyse bire bir taklit eden yeni bir uygulama güvenilir mi bilmiyorum. İstersen bir süre takip et, yol haritası falan varsa onları oku kimin yaptığını ne amaçladığını öğren kafana yatarsa dahil olursun.

Eğer illa bu tip bir şeye girmek istiyorum dersen Pi Network'ü de takip et. Onun çoğu metni Türkçe'ye çevrilmiş şekilde. Ne olduğunu az çok anlarsın.
Pi Network'ü biliyorum, içerisindeyim. Bir çok aşamayı geçti, kendi market sürecine(Pi ile alışveriş) başlayacak yakın zamanda ve sonraki adım Mainnet'e geçiş olacak.

Telefonuma zarar verir mi bu tarz şeyler?
 
Bee için birşey diyemem. Kullandığım Pi ise aylık 200MB internet dışında bir şey pek kullanmıyor. Sistemi yoran hiçbir şey yok. Mining denilen olay PC'lerdeki gibi düşünülüyor. Bunlarda öyle bir olay yok. Sadece daha önceden üretilmiş coinleri katılımcılara günlük veya saatlik belli bir oran dahilinde dağıtıyorlar. Yani anlayacağın aktif mining yok. Sistemde dahil kaldığın süre bazında payına düşeni sana veriyor.
 
Uygulamayı indirip bee coin kazanmak isteyenler için referans kodumu (ahmetb1) yazarak kayıt olabilirsiniz. Takımımız büyük olduğu için daha çok kazanırsınız.
 
Buna benzer tüm sistemler(Bee ve Pi gibi.) aynı şekilde çalışır. Yeni üye olan kişi mevcut takımdaki kişilerin tamamından faydalanmaz, takımına katıldığı 1 kişi ve kendi referansıyla toplayacağı takımı kadar faydalanır. Referans kasmak için yanlış bilgilendirme yapmayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı