Lenovo Ideapad Gaming 3 15ARH05 nasıldır?

Bütçe
8500
Yüzde yüz eminimki laptopu aynı pozisyonda yükseltmeden soğutucusuz kullanın thermal throttling yaşacaksınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Benim laptobun 1650ti lı modeli Gta 5 ve Pubg testleri yapılmış. Ultra ayarlarda yapılmış siz bakın inanmıyorsun ya hani.
 
Konu çok dağıldı. Ben donanımı çok beğendim, fiyatı çok uygun ve bu donanım için de ucuz buldum. Ancak incelenmesi gereken şeyler var. Malzeme kalitesi ve ısınma sorunu var mı yok mu vs. gibi. Soğutmasının donanımlara tam temas edip etmediğini, ne kadar iyi soğuttuğunu araştırın. Sıcaklık ve oyun testlerini izleyin.

Bir de yukarıda farklı modeller öneren arkadaşlar olmuş. 8400 TL'ye en iyisi konuda sorulan ürünün ta kendisi. Ancak dediğim gibi kağıt üstünde böyle.
 
Her zaman söylemişimdir. Laptoplarda oyun oynanmaz diye sadece ismine gaming ekleyerek pazarlama stratejisi yapıyorlar.

Hangi modeli alırsanız alın çok oyun oynuyorsanız o bilgisayar 2-3 sene içinde aşırı ısınma problemi çıkaracak. Yüksek ısılar da cihazın ömrünü kısaltacak. İleride mavi ekran, devre arızaları vermeye başlayacak.

Laptoplarda ısınma problemi hala çözülmedi. Soğutucular hava akışını sağlayıp biraz ısıyı azaltsa da tam çözüm olmuyor. Ayrıca kompakt bir kullanım için üretilen cihazları kullanım amacına aykırı bir şekilde üretiliyorlar çoğu.

Klasik gelecek biliyorum ama oyun oynayacaksanız laptop almayın.
 
Son derece güvenilir mi? Ne? :D Userbenchmark’ın kopyası resmen. Forumdaki bir kişi söyledi diye hemen güvenilir olmuyor maalesef.

Cinebench skorları genelde aynı kaynaklardan alınır. Bakın buraya tıklarsanız en aşağıda test sonuçlarının aynı olduğunu kendi gözlerinizle görebilirsiniz, bu da farklı bir site. Ben kimsenin, bir markanın veya bir sitenin fanboyu değilim. Ben kullanıcıyım, bilinçli bir tüketiciyim. Her zaman en iyisini ararım. CPU Monkey'in de güvenilir bir site olduğunu düşünüyorum. Sorununuz varsa, bunu kanıtlarıyla desteklerseniz iyi olur. Şimdi size kolay gelsin.
 

Geri
Yukarı