AMD R9 serisinde Asus ısıl boruları yanlış mı konumlandırdı ?

R9 280 veya r9 280x almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşların düşünceleri nelerdir? Oyunlarda 1080p ultrada açamadığı yada sorun çıkardığı oldu mu?
 
Şuan ki kartımdan önce Asus R9 280X kullanıyordum bende kesinlikle boş laflar hiç bir sorun yoktu oyunlar çatur çutur çalışıyordu Battlefield 4 2 buçuk saatlik gameplayim de maksimum sıcaklık 67 oluyordu kimse asus'u kötülemeye çalışmasın asus her zaman iyi bir firmaydı hep de öyle olur umarım tek sıkıntısı bizim ülkemizde pek tavsiye edilmiyor çünkü garantisine berbat bir şirket bakıyor tek sıkıntı o.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı