Çözüldü DPC_WATCHDOG_VIOLATION Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

WalterBishop

Kilopat
Katılım
2 Mart 2014
Mesajlar
967
Arkadaşlar merhaba. Bugün mavi ekran hatası aldım. Sistemim yaklaşık 4-5 aylık bir sistem. DPC_WATCHDOG_VIOLATION Hatası bugün aldığım hata. Bundan önce tahminim 2-3 kere daha mavi ekran hatası almıştım. Çok dert etmedim pek sorunda yaratmadı ama şuan önemli dosyalarım PC'de olduğu için endişelendim. Minidump dosyalarımı yüklüyorum. Kendim bu dosyaları analiz etmeyi bilmiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bugün aldığım, WATCHDOG hatası 18.12 tarihli dosyadadır. Hatayı internette gezinirken yaşadım bu arada herhangi bir yük altında değil.
 
Son düzenleme:
Çözüm
Ekran kartı sürücünü güncelle.

En başta DDU ile var olan ekran kartı sürücünü sil. Sonra ekran kartının kendi sitesinden en güncel WHQL imzalı sürücüyü indir.

DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi | Technopat Sosyal

Ekran kartınınız galiba GTX1660 Super. Eğer değilse belirtin. GTX1660 Super sürücü.

BattlEye kaldır.
Riot Vanguard kaldır.
RGB Fusion kaldır.

Kaldır dediğim uygulamaları mavi ekran sorunun bitince tekrar yükleyebilirsin.

"sfc /scannow" rehberini uygula.
SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? | Technopat Sosyal

BIOS güncelle. F51 sürüme güncelleyin.
Hem siz mesaj yazdığınızda bana bildirim düşsün ve tekrar mavi ekran aldıysanız minidump dosyasını paylaşın diye bu mesajı yazdım. :D

Tekrar mavi ekran aldıysanız minidump dosyanızı paylaşın.
Hocam teşekkür ederim düşünceniz için. Hayır tekrar hata almadım. Bakalım umarım hiç almam daha. Bir aksilik olursa tekrar yazarım bu başlık altına.
 
Hocam teşekkür ederim düşünceniz için. Hayır tekrar hata almadım. Bakalım umarım hiç almam daha. Bir aksilik olursa tekrar yazarım bu başlık altına.
Mavi ekran almadığına göre sorunun bittiğini düşünüyorum. Çözüldü olarak işaretleyebilirsin. 11 gün oldu bence yeterli bir süre.
 
Hocam çok teşekkür ediyorum ilginize. Mavi ekran sorunum yok baya süredir.
Çok iyi o zaman ben raporluyorum çözüldü diye.

Eğer tekrar mavi ekran alırsan bu konudan devam et tabii ve minidump dosyanı paylaşırsın.
Çözüldüyü hemen raporlar tekrar sorununa yoğunlaşırım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı