Rampage SMX-R22 tek renk kullanmak

MyFearS

Decapat
Katılım
11 Kasım 2018
Mesajlar
14
Merhaba. Dediğim gibi, Rampage SMX-R22 model bir oyuncu farem var. Ancak rengini RGB olmasına rağmen kendim ayarlayamıyorum. Program da detaylı değil. Yardım eder misiniz?
 
Programın ekran görüntüsünü atarsanız yardımcı oluruz. Detaylı değilden kastınız nedir?
Detaylı değilden kastım,renk olarak.RGB bir fare olmasına rağmen tek bir ışık ayarı var, o da DPİ değiştirince ortadaki rampage ışığının 3 saniye boyunca sizin belirlediğiniz renkte çalışması.
 

Dosya Ekleri

  • ddd.JPG
    ddd.JPG
    67,7 KB · Görüntüleme: 261
Programda hiç bu renk ile ilgili bir ayar yok mu? Varsa fotoğrafını atar mısın?

Dediğim gibi, programda renk ile alakalı sadece bu ayar var. Her ne kadar istediğim ışığı kullanabilsem de, hem birkaç saniye yanıp başka bir renge geçiyor, hem de zaten farenin etrafındaki ışıklar sürekli değiştiği için tek renk bir şekilde senkronize yanmıyorlar.
 

Dosya Ekleri

  • FASEFSAFSA.JPG
    FASEFSAFSA.JPG
    24,7 KB · Görüntüleme: 202
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı