Forza 4 yüklenen dosyalar görünmüyor

  • Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 2B

Akif

Technopat
Sosyal Tayfı
Katılım
4 Mart 2014
Mesajlar
21.202
Makaleler
65
Çözümler
110
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğretmen
Selamlar, oyunu gece yüklemeye bıraktım ve tahmini bir kapatma süresi ekledim. PC'yi açtığımda dosyaları görmüyordu. Sıfırdan yüklememi istiyor ancak dosyalar yerinde duruyor. Sadece erişim yok bildiğiniz gibi. Ne yapabiliriz buna?

1609660672654.png
 
Bilgisayarı kapatıp açınca oyun kendini sildi arkadaşlar. Ne kadar küfretsem az. Dosyalar diskten de silindi kendiliğinden.

Eki Görüntüle 813978
Geçmiş olsun, maalesef Microsoft'un saçma sapan sebebini hala anlayamadığım kuralları işte. Yapacak bir şey yok, Steam gibi dev bir platform bile oyunlara erişim izni veriyorken Microsoft'un niye böyle saçma sapan bir yol izlediğini anlamak cidden güç. Zaten oyunları güzel olsa bile çoğu sorunlu, koca firma hala doğru düzgün sunucu iletişimi kuramıyor PC tarafında, her ay Forza ile ilgili başka bir sorunu çözmek zorunda kalıyordum oynadığım zamanlar.
 
Kural diye bir şey yok ki dosyalarımı bile tanımıyor sonra siliyor. Gerçekten saçmalığın daniskası. Dosyaları silmese Linux ile taşıyacaktım ama reset at dosyalar silinsin oh mis.
 
Oyun zaten çok sıkıntılı oynama fırsatı bulduğunuzda göreceksiniz bir de Microsoft Store'un kendi saçmalıkları eklenince düzgünce oynaması büyük bir şans oluyor. Tekrar yükleyecekseniz bilgisayar açık kalsın hocam.
 
Kural diye bir şey yok ki dosyalarımı bile tanımıyor sonra siliyor. Gerçekten saçmalığın daniskası. Dosyaları silmese Linux ile taşıyacaktım ama reset at dosyalar silinsin oh mis.
Kural dediğim Microsoft'un bu dosya gizleme politikası işte, o kadar paraya sahip olup düzgünce hizmet veremeyen başka firma var mı acaba.

Keşke şu oyunlar Steam gibi adam akıllı bir platforma gelebilse de doğru düzgün oynayabilsek.
 
Allahın belası oyun sıfırdan indiriyor aklımı oynatacağım 10 dakikada nereden nereye geldik 3 gün 2 gecedir iniyor zaten.
Çok can sıkıcı bir durum evet, inanır mısınız bilmiyorum ben de bir ara Rainbow 6 Siege ile ilgili böyle bir problem yaşamıştım, toplam 7-8 kere en baştan indirmek zorunda kalmıştım, şimdi anlatmaya kalksam kaç sayfa anlatırım. İşte hızlı internetimiz olsa bunlar hiçbir problem yaratmaz aslında.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı