Parkur için babamı nasıl ikna ederim ?

xenia

Kilopat
Katılım
29 Eylül 2013
Mesajlar
1.284
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız ? Bende iyiyim. Gelelim konuya parkur sporunu yapmak istiyorum ama eğitimini veren salon bize 1.5 saat uzaklıkta. Babam daha sormadım ama biraz tanıyor isem %90 gitmeme izin vermeyecek uzak diye nasıl ikna edebilirim ?

NOT= Bir bıçak bir ok konusu açıp zamanımızı çalıyor diyen olursa bıçak için para biriktiriyorum. Ailem almaz bana harçlığımdan keserek biriktiriyorum 1-2 hafta sonra eğer sorun olmazsa aldığımda fotoğrafını çekip atabilirim.
 
İkna etmiyeceksin. Yapacağın şu; baba ben spora gidiyorum hadi görüşürüz. Budur işte ikna etme,bırak onlar sana uysun.
 
Böyle tavırlarına alışırlarsa bi'şey diyemezler. Mesela ben, baba kalk bankaya hesap açtırmaya gidiyoruz acil lazım. Oda diyorki tamam bekle çıkarken çağırırım seni. :D
 
Ama evde ki direk baba sen değilsin ki :) Onları sen doğurup bakmıyorsun onlar seni doğurup sana bakıyor. Onların sana değil senin onlara ayak uydurman daha doğru değil mi ?
 
Nasıl bir hayal gücün var? İnternette izlediğin 1-2 videodan etkileniyorsun. Burda yapamazsın öyle şeyler ya boyunun kırılır en iyi ihtimalle kolun bacağın. Git Aikido yap tekvando yap ne bilim Basketbol oyna.
 
Öyle haklısın ama,küçükken ağlardık,zırlardık ama şimdi ne yapıcaz? Ağlamamı bekleme :D gerçi babam hemen hemen istediğimi yapıyorda. Sen git otur konuş,de sevdiğim spor dalı de önümu engellemeyin de.
 
Ne alaka hayal gücü ile ? Yapan insanlar yaparak mı doğuyor ? Ben çok insan tanıyorum yapan. Bir şey istiyorsan onun için caba sarf etmelisin. Aikido yapan insanlar anasının karnından aikido öğrenerek mi çıkıyor ? Hangi sporda 0 tehlike var ? Futbol bacağın kırılır, basketbol maçların yapıldığı yer kaygan değil düştüğün an bacağın kırılır hangi sporun tehlikesi yok.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı