Başarılı Twitch yayıncısı olmak

Sedat Poyraz

Hectopat
Katılım
16 Ekim 2017
Mesajlar
505
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yaşım 20, kameram yok fakat sağlam kulaklık mikrofonum internetim ve sistemim var. Her akşam işten gelince 9'da 1080P 60FPS yayın yapıyorum 3-4 gündür. Tabi klasik olacak fakat ilk zamanlar kimse olmuyor 1-2 kişi geliyor selam veriyor konuşuyoruz sonra çıkıyorlar bazen de kimse olmuyor, kendi kendime konuşarak oynuyorum:D. Tavsiyeleriniz neler tabii ki de sabır işi bu işi de para için düşünmüyorum aktivite amaçlı. Oynadığım oyunlarda çoğunlukla GTA 5 Online Heist, bir de CS:GO çok iyi bir oyuncu değilim fakat eğlenceli komik ağzım laf yapan bir insanım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne güzel, sosyal medya kullanıyorsanız oralardan da duyuru yapabilirsiniz. Zamanla oluyor bu işler. Emek lazım. Bence en önemli kriter iyi sohbet edebilmek. Bu da sizde varmış zaten. Bol şanslar.
 
Maalesef yayıncı olamazsınız çünkü herkes yayıncı artık eskiden başlayacaktınız.

Çok yanlış benim arkadaşım 2 hafta önce başladı 474 kişi izliyor bir yayınında önemli olan sammimi olmak yapmacıkları kimse sevmez,önerim çekiliş,en çok izlenen oyunları takip etmeniz DC grubu açın sizlerler sohbet ediyoruz gelene 100 rp gibi etkinlikler yapın.
 

Geri
Yukarı