Twitch yayıncısı olmak için tavsiyeler

2 sey icin izlenirsin ya iyi oynadigin bir oyun yayini yada muhabbet yayini. HD facecam, kaliteli mikrafon ve duzenli yayin yaparsan bir umut var. Ama Youtube gibi algoritmasi olmadigi icin nasil one cikacagin hakkinda fikrim yok.
Yani açıkçası oyun çok oynuyorum ama bir oyunda aşırı iyiyim diyemem. Kötü değilim ama orta derecede oynarım hep. Sohbet muhabbetim iyidir ama daha insan göremedim:) Onun dışında güzel bir kameram yok fiyatları da pahalı alamıyorum. Onu nasıl hallederim bilmiyorum.
İlk başta DLive tarzı bir yayın platformunu kullanabilirsin.
Ya geçen dlive girdim birini izlemek için ama çok boş geldi orası bana. Olan yayınların hepsi de bitcoin üzerineydi saçma geldi açıkçası.
Arkadaşlarınla girip hoş muhabetler atarsan belki elraen olursun.
Maalesef öyle girip takılabileceğim arkadaş ortamım yok.
Online oyunlar oynuyorsan, oyundaki chate Twitch kullanıcı adını yaz, illaki destek olan çıkar.
Geçen dediğini yaptım. Twitch de son yayınımda da gözüküyor. Adam chate durduk yere boş yayıncı yazıp flame attı bana. İlginç kitle var:)
Facecam olarak telefon kullanabilirsin.
Hemen araştırıyorum denerim onu da.

İzleyici oyunu yaparsan, özellikle Valorant'ta. Küçük yaşta izleyiciler edinebilirsin.
Kamera daha alamadım, bilgisayarın kamerasını da çok iyi bulmuyorum. Onun dışında sesin iyi olduğunu düşünüyorum. Twitch adresim " merxtk " son yayınımın ilk yarısındaki ses ile son yarısındaki sesler farklı kontrol edebilir misin rica etsem sizce nasıl? (son yarısında biraz fazla kulaklık varsa dikkat)

Metin2 hayatımda hiç oynamadım ve alışacağımı düşünmüyorum maalesef.

Yani şöyle; tabii ki tanınmış bir yayıncı olmak isterim herkes gibi fakat ilk hedefim o değil. İlk hedefim zamanımın güzel geçmesi, insanlarla sohbet muhabbet edebilmem, arkadaş olup beraber oyunlar oynamak falan. Devamı kader.

Sesin iyi, ama oyunun sesini minimuma çekmen lazım seninkini bastırıyor. Kamera işini halletmeden yayın yapmanın pek bir anlamı yok.

İzleyici oyunu yaparsan, özellikle Valorant'ta. Küçük yaşta izleyiciler edinebilirsin.

Sesin iyi, ama oyunun sesini minimuma çekmen lazım seninkini bastırıyor. Kamera işini halletmeden yayın yapmanın pek bir anlamı yok.
Teşekkür ederim. Yayının ilk kısımlarında ki oyun sesi müzik sesi yeterli midir? O zaman sesim baskılanmıyordu sanırım.

Teşekkür ederim. Yayının ilk kısımlarında ki oyun sesi müzik sesi yeterli midir? O zaman sesim baskılanmıyordu sanırım.

Yayının sonlarına doğru sesiniz çok iyi geliyordu, ses seviyesi de gayet iyiydi. Ama oyunun ve müziğin sesini var ama yok kıvamına getirmenizi tavsiye ederim. Başlarda sesiniz aşırı az geliyordu.
Yayının sonlarına doğru sesiniz çok iyi geliyordu, ses seviyesi de gayet iyiydi. Ama oyunun ve müziğin sesini var ama yok kıvamına getirmenizi tavsiye ederim. Başlarda sesiniz aşırı az geliyordu.
Ayrıca müziğin sesi azdı, ama şarkı yerine sadece müzik kullanmanız lazım.

Ayrıca müziğin sesi azdı, ama şarkı yerine sadece müzik kullanmanız lazım.
Tamamdır tavsiyeleriniz için teşekkür ederim:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı