RAM slot sorunu

yigitJa

Hectopat
Katılım
31 Mayıs 2020
Mesajlar
47
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün RAM'lerin A1 ve B1 slotuna takılı olduğunu fark ettim ve A2 ve B2 slotuna takmaya karar verdim. Fakat A2 veya B2 slotlarına RAM'i değdirdiğim an elektrik cızırtı sesleri geliyordu ve taktığımda çalışmıyordu sebebi ve çözümü ne olabilir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim RAM slotu sorunum olduğunda işlemci soketinde birkaç pin soketine zarar vermiştim. Ama bür sürü sorun olabiliyor umarım bir şeyleri yakıp kırmamışsındır.
 
Benim RAM slotu sorunum olduğunda işlemci soketinde birkaç pin soketine zarar vermiştim. Ama bür sürü sorun olabiliyor umarım bir şeyleri yakıp kırmamışsındır.

Yok geri A1 B1 slotlarına taktım problem yok ama olması gereken A2 ve B2 slotları değil mi? Sanırım bu yüzden XMP açınca hata veriyor.
Sistemin gücünü kesmemiş olabilirsiniz.
o slotlara taktığımda ramler çalışmadı
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı