Nasılsınız?

  • Konuyu başlatan nemo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 44
  • Görüntüleme 3B

nemo

Hectopat
Katılım
12 Nisan 2020
Mesajlar
3.304
Çözümler
22
Biraz kendimle muhabbet ettim gibi görünüyor ama, biraz da sorularım var.
Evet, 22 yaşına girdim. Ama halen 6 - 7 sene önceki benim. Oyun oynuyorum, anime izliyorum ve yatıyorum. Ne iş sahibi olabildim, ne de bir ilişkim var. Bazen bu durum üzüyor, depresyona sokuyor beni ama fiziksel görünüşüm 18'i bile zor andırdığı için rahatım. Biyolojik yaş olarak 22 olmak ve resmi yerlerde yaşlanmak biraz üzmüyor değil. Asosyal olduğum için baba parası da yemiyorum, anne yemeğine hayır demiyorum tabii. Öyle oturuyorum, evden üniversite okuyorum falan.

Siz kaç yaşında hayata atıldınız? İlk işiniz, ilk maaşınızı ne zaman aldınız? Mesleki profesyonel işlerden bahsediyorum, yoksa çırak olarak küçükken marangozda falan çalışmışlığım var. :D.
iş bulma yaşı ne durumda? İnsanlar neden bir iş edinip hayatlarını yaşamadan borçlanmaya bu kadar meraklı? "Sen yaşıyor musun sanki?" Denebilir. Asosyal olduğum için evim benim cennetim, ufak şeylerle keyiflenebilmek büyük şans böyle ülkede yaşayan bir genç için. Falan, falan anlatmak istediğim siz ne durumdasınız? Hayatı istediğiniz gibi yaşıyor musunuz yoksa gelecek kaygısı içinde bocalıyor musunuz? Yarın ne olacağını bilmediğimiz dünya için, günde kaç kulaç atıyorsunuz? Herkesin hep sorduğu ama asıl cevabını hiç merak etmediği soru olan "nasılsın?" Sorusuna hiç doğru cevabı verdiğinizi düşünüyor musunuz?

Peki, gerçekten nasılsınız?
 
 

Dosya Ekleri

  • 1610124814734.png
    1610124814734.png
    467,1 KB · Görüntüleme: 79
Gerginim. Aileme üniveriste bölümümü bırakıp sınava yeniden hazırlanmak isteyeceğime dair bir konuşma yapacağım.
 

Geri
Yukarı