Whatsapp'ın durumu 2021

srcn90

Kilopat
Katılım
29 Nisan 2019
Mesajlar
3.694
Makaleler
2
Çözümler
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Gümrük Muhafaza Memuru
Bugünlerde muhabbeti sıkça duymuşsunuzdur arkadaşlar, Whatsapp kişisel verilerimizi Facebook ile paylaşacak. Kullanmaya devam etmek için bu sözleşmeyi onaylamak gerekiyor. Bana bu sabah sordu ve reddettim, şubat ayının ilk haftasına kadar böyle kullanılabilecek sanırım. Gelelim beni asıl dumur eden olaya, WP'ı kullanmaya devam etmek için veri paylaşmaya izin verme olayı AB ülkeleri için geçerli olmayacak, onlar aynı şekilde kullanmaya devam edecekler, ama Türkiye'de zorunlusun. Kişisel veriyi almış almamış, paylaşmış paylaşmamış bu çok önemli değil de çifte standart uygulaması benim için kabul edilemez. AB ülkeleri ah canım cicim size bir şey yok aman, Türkiye? Ver şu lanet olası bilgilerini çabuk! Arkadaşlar tepki gösterelim bu işe, bana kalsa çoktan Signal ve Telegram gibi uygulamalara geçerim ama eş dost arkadaşlar hep WP'ta, işyerindeki gruplar hep WP'ta, ne bileyim 6 7 yıllık arkadaş gruplarımız var WP'ta. Bugün girdim Play Store'da 1 yıldız verdim. Ne değiştirir? Sen de verirsen değişebilir, herkes verirse değişebilir. Keşke topluca başka bir uygulamaya geçebilsek. Siz ne düşünüyorsunuz?
 
Şu an BİP hesabı açtım ama geçer miyim bilemiyorum geçsem bile arkadaşlarımın ve çevremin de geçmesi gerek. Eğer belirttiğim gibi olursa seve seve BİP'e geçerim.
 
Hocam, bu konuda suç WhatsApp'ın değil. Bizimkiler zorluyor.
 
Abi şu önemli gruplar Whatsapp'da olmasa bırakıp geçeceğim, deneyeceğim de işte :D. 1 yıldız verelim de akılları başlarına gelsin 😋. Gerçi tam bilmiyorum olayı ama olsun.
 

Geri
Yukarı