Lucitrashx
Decapat
- Katılım
- 21 Şubat 2020
- Mesajlar
- 138
CS:GO zaten işlemciye önem veren bir oyun
	
		
			
		
		
	
				
			Eğer yapma şansım varsa Intel uhd grapich 620 falan deneMerhaba, bir CS:GO oyuncusuyum ama 10 FPS alıyorum. Ve bunun nedeni ekran kartımın 17 yıllık olması. Ama en azından Ultra bir şekide FPS Boost yapamaz mıyım? Grafıkler ne kadar duserse dussun FPS 50-60 fpsolsun yeter.
Sistemim:
Intel i3 3220.
8 GB 1333 MHz RAM.
NVIDIA GeForce 7300se/7200gs 256 MB.
Sorunun ekran kartından oldugundan eminim ama belırttıgım gıbı bu FPS'yı bir sekılde 50 60 FPS yapamaz mıyım?
GT 730+8RAM daha alırsanız 60 FPS'de oynarsınız.
Tarihi eser olmuş ekran kartıyla 70-80 FPS alabilir mi sence ? Bilip bilmeden cevaplamayın.Benim de PC çok kötü. Grafikleri en düşüğe al. Ultra FPS Cfg'si indir. İnternetten uygula, 70-80 alırsın.
Ben de 4 GB RAM, Core 2 Duo senden çok daha kötü bilgisayarım var. 40-50 oynuyorum.
Lowspecgamer diye bir YouTube kanalı vardı FPS artıyor ama oyun Minecraft'a dönüyor bir bak derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.