12 yaşında sevgili olunur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha çok gençsiniz böyle şeylere gerek yok çıkın arkadaşlarınızla hoş vakit geçirin sonra ayrılınca yastık mukus salgısından geçmiyor.
 
Hocam biraz yanlış anladım galiba.
Sanmıyorum. :D Ne olacak ben de küçüğüm o da, irade farkı yok. 40 yaşında adamın 15 yaşındaki kıza sarkması gibi bir şey değil ki bu, o yaşta bir şeyleri yaşıtın karşı cinsinle birlikte keşfediyorsun işte.
 
Evet, yaşım 12 fakat bekleyin. Yazının sonunda bana hak vereceksiniz.

Biliyorum ki çoğu kişi zeka yaşımın 12'den yüksek olduğunu söylüyor ve ben bile sürekli zeka yaşımın 16-17 olduğunu düşünüyorum. Yaşıtlarım sürekli küfretmeler, TikTok'a yönelmeler, saçma sapan davranışlar sergiliyorlar.

Benim bir fikrim var. Mahalleye yeni taşınan bir kız var. Güzel mi güzel. Zeki mi zeki. Önceden de bir kız aklıma düşmüştü böyle. Amacım öpüşmek sonra ayrılmak vs. değil. Biliyorsunuz ülkemizde kadınlar çok fazla rahat değil. Biliyorsunuz cinayetler, şiddetler. Ben bu kızın bu tarz biriyle birlikte olmasını istemiyorum. Çünkü bu kız ileride kendini koruyamaz gibi geliyor.

Sizce bu amaçla sevgili olmak veya arkadaş olmak saçma mı?
Herkes dalga geçiyor, sizce haksız mıyım?
Yaşıtlarınız ile aynı şeyi yapmadığınız zaman zeki olmuyorsunuz, farklı oluyorsunuz. 12 yaşında başlamayın böyle şeylere. Kötü olduğu için değil, zamanınızı çok fazla alacak bir şey.
 
Değişik bir düşünce biçimi. Bana kalırsa uzak dur.

Tamam hocam bir de o gözle bakmak var doğru.

Sen 12 yaşında kızı geçtim kendini koruyabilecek misin kardeşim sence? Zeka yaşın ileri olabilir ama bunları yazarken bile daha olgun olmadığın belli. Bu yaşında bunları düşünmek yerine öncelikle derslerine sonra keyif almaya bak.

Profesyonel Kickboks bilgim var. Yani kendimi geçtim, yanımda bulunacak 1-2 kişiye kadar koruyabilirim. Kendini koruma bilgimde biraz olsun var. Lütfen o hareketi biliyor musun bunu biliyor musun diye sorup konuyu sapıtmayın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı