(Durduruldu) Malwarebytes Türkçe yama Technopat özel

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@sauranex Zoom çevirisinin sonlarına yaklaşmışken sana bir soru sormak isterim. Qm dosyalarını kendin mi oluşturdun? Yoksa translation klasörü altında tr.qm dosyası bulunuyor muydu? Bu soruyu yanıtlarsan çok iyilik etmiş olursun.
 
@sauranex Zoom çevirisinin sonlarına yaklaşmışken sana bir soru sormak isterim. Qm dosyalarını kendin mi oluşturdun? Yoksa translation klasörü altında TR.qm dosyası bulunuyor muydu? Bu soruyu yanıtlarsan çok iyilik etmiş olursun.

.Qm uzantılı dosyaları linguist programı ile düzenleyebiliyorsun, ayrıca TR.qm dosyası bulunmuyordu Almanca dil dosyasını aldım ve Google translate ile çevirdim göze hiç batmıyor, programın ana dili İngilizce olduğu için dil dosyası yoktu ve bende Almanca dosyasını çevirdim, çevirdiğim dosyayı da dil klasörüne attım ve programda Türkçe isminde bir seçenek oluştu, bu şekilde yaptım.
 
.Qm uzantılı dosyaları linguist programı ile düzenleyebiliyorsun, ayrıca TR.qm dosyası bulunmuyordu Almanca dil dosyasını aldım ve Google translate ile çevirdim göze hiç batmıyor, İngilizce dil dosyası yoktu ve programın ana dili olduğu için Almanca dosyasını çevirdim, çevirdiğim dosyayı da dil klasörüne attım ve programda Türkçe isminde bir seçenek oluştu, bu şekilde yaptım.
Hocam niye sildiniz
malwaree.png
 
Hocam malware servisini durdurmaya çalışıyorum alttaki hatayı alıyorum bunu nasıl çözebilirim?
TR dosyasını atmaya çalışdığım zaman izininiz yok diyor.

maw.png
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı