Bursa Osmangazi'de yağıyor ama yollar kaplanmadı. Okullar açık olsaydı kar tatili olurdu..
Kar durdu şimdi
Bursa Osmangazi'de yağıyor ama yollar kaplanmadı. Okullar açık olsaydı kar tatili olurdu..
Kar durdu şimdi. Çok yağmadı kar bizdede böyle hafif yağdı. Yarın çok fazla yağcakmış.
Samsun hariç her tarafa yağdı sanki. Mikail(a. S.) Bu tarafa da yağdır biraz, ne olur?amin.
Bruh moment. Hocam sonraki mesajınız gitmemiş sanırım mesaj göremiyorum. Malatya'da bakıyoruz dediğiniz için Malatya'da yaşıyorsunuz zannettim. Kayseri'ye hayatımda 1 defa gittim. O yüzden pek bilmiyorum. Ama geçen sene bir ara sağlam yağdı 5 gün falan kaldı yerde.Hocam sonraki mesajı gördünüz mü acaba?Ben Kayseriliyim 11 yıl orada yaşadım. Kayseri'nin karıyla Malatya'nın karı bir değil. Kayseri'ye bir yağınca asgari bir hafta zeminde kalıyordu. Malatya'da 10 yılda bir öyle oluyor.
Hocam bizim burada dün akşamdan beri yağıyor teleferik taraflarında oturuyorum bu arada.
Yağar, ama sadece yağar. Etraf bembeyaz olmaz.İzmir'e bu pazar yağacak deniyor ama hiç umutlu değilim.
Evet o yağış iyiydi. Daha fazlası yağar bu yıl umarım.Bruh moment. Hocam sonraki mesajınız gitmemiş sanırım mesaj göremiyorum. Malatya'da bakıyoruz dediğiniz için Malatya'da yaşıyorsunuz zannettim. Kayseri'ye hayatımda 1 defa gittim. O yüzden pek bilmiyorum. Ama geçen sene bir ara sağlam yağdı 5 gün falan kaldı yerde.
Şimdi nerede yaşıyorsunuz?Evet o yağış iyiydi. Daha fazlası yağar bu yıl umarım.
Nilüferde kar durdu şimdi. Akşama doğru ne olur bilmiyorum ama kar yağmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.