Serkan Aykut
Picopat
- Makaleler
- 1
İstanbul'da tam gaz bekliyoruz.
3 yıl falan oluyor. 2017 gibi yağdı oraya baya kar. Ben de o sıralar iş için İstanbul'da olduğumdan baya güzel zamanlar geçirmiştim.Darısı İstanbul'un başına. Kaç yıldır adam gibi kar yağmıyor bari bu yıl yağsın.
2000-2020 arası nesil son kar gören nesil olacak sanırımBen de aynı şekilde bakıyorum. Bulutlar öğlen gibi herhalde ara verdiler hava falan masmavi oldu. Şimdi geri bulutlar kapladı. Güneş kar topluyor denilen şeyi yaşıyoruz şu an.
Ben 1990-2000 arası nesildenim ama.2000-2020 arası nesil son kar gören nesil olacak sanırım![]()
Darısı Antalya'ya.Pazar İzmir de kar gösteriyor hayırlısı.
Artık hiç bir şeyin tadı yok. Bunu siyasi olarak algılamayın.Ben 1990-2000 arası nesildenim ama.Evet maalesef gelecekte kar artık torunlarımıza anlatacağımız bir anı olarak kalacak. Küresel ısınma 2030 yılında daha berbat bir hale gelecek. 2040, 2050 gibi düşünemiyorum bile.
![]()
Ben artık ilkbaharı hissedemiyorum. Nisan ayına kadar hava çok soğuk, mayıs ayında yaz havası başlıyor.Ben 1990-2000 arası nesildenim ama.Evet maalesef gelecekte kar artık torunlarımıza anlatacağımız bir anı olarak kalacak. Küresel ısınma 2030 yılında daha berbat bir hale gelecek. 2040, 2050 gibi düşünemiyorum bile.
![]()
Adanada yağmur bile yok şuan.Eki Görüntüle 834300
Evet en sonunda Ankara'nın ardından Sivas da normal haline döndü. Aralık ve Ocak ayının başları resmen yaz gibiydi Sivas'ta. Şimdi ise en sonunda olması gereken hale geldi. Önce yağmur yağdı sonra kar. Vallahi bir mutluluk kapladı içimi. Umarım herkes bu kar manzaralarını görebilir yaşadığı şehirde. Bu resim ilk saatlerde çekilmişti. Şimdi yollar falan kapandı o derece oldu. Sabah işimiz var.Bu mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istedim. Uzun süredir hasretiz çünkü kar ve yağmura.
Kar yağarken gök gürlemesine şahit oldum ayrıca. Garip şeyler dönüyor ama hayırlısı.
Öyle hocam öyle. Hiçbir şeyin gerçekten tadı kalmadı. Eskiden kar yağışının tadı bile bir başkaydı. Sıcak çikolata alıp camdan kar yağışını izlediğim günleri özledim. Sabah kalkınca eski evimizin camından arka bahçede bulunan kar yığıntılarına atlardım. 2 katlı ev olduğu için sorun yoktu. Arkadaşlarla mahallede kızak, kartopu savaşı, saksı ile ev yapma denemeleri gibi birçok şey yapardık. Şimdi sadece bakıp eskileri hatırlayıp hüzünleniyorum.Artık hiçbir şeyin tadı yok. Bunu siyasi olarak algılamayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.