10.sınıf ders seçimim nasıl olmalı?

Demir.kan

Hectopat
Katılım
7 Nisan 2020
Mesajlar
1.459
Makaleler
1
Çözümler
6
Ders seçmem gerek.10. sınıfım. Sayısal istiyorum. Sizce nasıl strateji yapmalıyım?
Anadolu lisesi.

1610736785570.png
 
Son düzenleme:
Şu anda seçim yapmam gerek 11,12 de dersler nasıl?
Sayısal seçiceksen 18 saat için bunların ideal olduğunu düşünüyorum.Bizim okulumuzda hiç bu liste gelmemişti herkese seçmeli kimya,seçmeli biyoloji,seçmeli fizik,seçmeli matematik vermişlerdi.Diğer dersler hiç işine yaramaz üniversite sınavında.
 
11 ve 12 sınıf sayısal konuları nasıl?
Zorluk açısından mı ? Yani sayısal okumak zor bu sene üni sınavına hazırlanıyorum 1 ton konu var sürekli tekrar gerekiyor ama yapılmayacak tarafı yok.9-10 da gördüğün derslerin gelişmiş konuları çıkıyor mesele kuvvet ve haraket,iş güç enerji.Aynı zamanda kimya için 10.sınıfta göreceğin mol konusu çok önemli bu temellerini iyi atarsan zorluk çekmezsin.Sayısal yoğundur anlıyacağın emek ister çalıma ister.Asit-Baz farklı dert Kçç konusu farklı dert bir sürü konu var anlıyacağın.
Bir kısmı öyleyken bir kısmını da yeni yeni görüyorsunuz ama her konu her şeyin içinde var mesela çembersel harekette iş güç enerji bilmeden çözemediğin sorular oluyor yani temelini iyi at canlı derslerini aksatsan bile git videolarını izle az miktar soru çözersen 11 de çok rahat edersin.
 
Seçtiğim bölümleri 11 sınıfta mı göreceğim ve seçtiğim derste üzerine ekleniyor mu yoksa göründüğü gibi mi?
 
Seçtiğim bölümleri 11 sınıfta mı göreceğim ve seçtiğim derste üzerine ekleniyor mu yoksa göründüğü gibi mi?
Benim okulumda 4 saat fizik 4 saat kimya 4 saat biyo 6 saat matematik işleniyor.Sizde de aynı olur büyük ihtimalle çünkü edebiyatı var bedeni var müziği var tarihi var dini var bunları vermek zorunda devlet yani senin okulda göreceğin sayısal kısım 4 saat fizik 4 saat kimya 4 saat biyo 6 saat matematik olacaktır.Okul hocalarının birine ya da müdüre sorabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı