GM discovery elite mi LG G2 mi?

gm elite bence de almayınız kasa aşırı dandik geldi donanım belki iyi olabilir telefonda ama lg g2nin ceyreği kadar sağlam değil bence :)
kısacası g2 alman mantıklı yada g3 16gb alabilirsen oda süper olur
 
Discovery Elite satıp G2 almış birisi olarak kesinlikle G2 almanızı öneririm, sonra pişman olursunuz garantisini verebilirim.
 
G2 hala alınabilecek bir telefon, GM hiçbir zaman alınabilecek bir telefon olmadı. Antutu'ya göre telefon almanızı önermem ama sonuç: (Huawei Mate, 5. sırada. )
Screenshot_2014-12-27-22-16-21.png
 
Öyle duruyor, dediğim gibi, pek de takmayın bunları. Biri konu açmış, G3'ün Android 5.0 ile hızlandığını söylüyor. Buradaki büyük ihtimalle Kitkat'a göre bir sonuç G3 için. Gerçi G2'ye de gelecek 5.0, o zaman da test etmek gerek.
 
Hiçbir kasma, donma olmadı. Açıkçası alırken arka kapak çıkmıyor diye biraz çekinmiştim ama şimdiye kadar hiç donmadı. Uygulama donsa bile arayüz çalışıyor ve uygulamayı kapatabiliyorsunuz. Tabi ki telefonu kullanım şekline de bağlı. Ben çok fazla uygulama yüklemedim, internetten rastgele apk falan da indirmedim, sorun olmadı. Çok doldurursanız kasabilir tabi ki ama. Telefonu alalı 1 yıl oldu bu arada.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı