Artık var diye bir nokta belirtmedim zaten. Windows olmasa belki de teknolojik gelişmelere yazılım üreticileri sessiz kalıp hala DOS türevi sistem kullanıyor olacaktır. Soruyu şimdi bir anda Windows yok oldu gitti diye değil de hiç olmasaydı diye düşünüyoruz.Artık onlar yok bile dostum.
Microsoft teknoloji getirdi demedim nereden çıkardınız? Windows'un varlığı teknolojik gelişmelerin önünü açmış olabilir-di, cümlemden kastım. Aynı şekilde tersinin de olabileceğini belirttim. Lütfen okuduğunuzu anladıktan sonra yorum yapın.Microsoft mu teknoloji getirmiş?Ne ya bu gün Technopat'ta mizah günü mü?
Daha en büyük devrinde bile Microsoft 64 bit desteğini geç getirdi.
Bill Gates, MacOS’u yazılımcı hâliyle övüyor. Tarih her zaman yüz gülümsetiyor.
Windows olmasaydı ve adımlar atılmasaydı büyük ihtimalle MacOS onun yerini alırdı.
Arkadaşlar bugün birden yok olacakmış gibi düşünmüş hocam, takma kafaya.Microsoft teknoloji getirdi demedim nereden çıkardınız? Windows'un varlığı teknolojik gelişmelerin önünü açmış olabilir-di, cümlemden kastım. Aynı şekilde tersinin de olabileceğini belirttim. Lütfen okuduğunuzu anladıktan sonra yorum yapın.
İşte benim de dediğim bu. Söylediniz ya, önünü açmış olabilir-di. Tarihte ne açmadı, olmasaydı bile değişen şey olmayacaktı. Tersi hakkında bir fikrim yok.Microsoft teknoloji getirdi demedim nereden çıkardınız? Windows'un varlığı teknolojik gelişmelerin önünü açmış olabilir-di, cümlemden kastım. Aynı şekilde tersinin de olabileceğini belirttim. Lütfen okuduğunuzu anladıktan sonra yorum yapın.
Dünyadaki Apple popülerliğinin windowsun yokluğunda çok daha kolay büyüyebileceğini düşünüyorum ben.Sadece buna gülerim dostum. Windows ve MS-DOS yaygın olduğu zaman macOS pek tutulmuyordu
Muhtemelen o duruma BSD, ya da Sysem V, OS/2 gibi UNIX'ler popüler olurdu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.