Edge'i büyütenler neden büyütüyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi sabah akşam Edge övenler ile zamanında Chrome indirmeyin Explorer adamdır diyenlerin aynı kişi olduğuna eminim ama kanıtlayamam.

Bu arada Chrome indirmeyin diyenler sizin çevrenizde de var mıydı bilmiyorum ama ben çok karşılaştım bu tiplerle.

Edge çok gelişti cidden iyi browser.
 
Eki Görüntüle 841566
2 Sekme açık. Gayet normal bence.
Canım Linux'um

1610967619122.png


😘
 
İşimi hangisi görüyorsa onu görüyorum. Chrome alıştığım için diğer tarayıcıları çok kullanmıyorum. İnternet Explorer gibi bir facia varken Edge yanında iyi kalır 😀
 
Opera, Edge ve Chrome yüklü sistemde. Opera'yı çok sık kullanıyorum, hangi tarayıcıyı kullanırsam kullanayım Opera yanında alternatif olarak kalacaktır benim için, VPN'den dolayı.
Chrome ise uzantı bolluğu ve kolay olduğu için kullanıyorum. Edge de kullanıyorum ama alışamadım ayrıca Edge'nin diğer tarayıcalarda olmayan bir özelliğide Edge 4K convert yapabilirken, Chrome, Firefox, Opera yapamıyor en azından Netflix için bu geçirli.
 
Ben en çok Chrome, Edge ve Brave arasında gidip geliyorum. Aralarında en iyi gelişim gösteren Edge diyebilirim. Ayrıca Edge her geri bildirimi dikkate alıp, bunu kullanıcıya sunuyor. Herhalde Microsoft'un Game Pass sonra, şu aralar yaptığı en iyi girişim olabilir.

Sadece bellek tüketimi değil. CPU tüketim tarafında da istikrarlı ve çoğu site için(Netflix vb.) yüksek kalite sunabiliyor. Yani harici uygulamalar ihtiyaç kalmadan, belirli servislerin sitelerinden tam anlamıyla faydalanıyorsun. Windows 10 ile en uyumlu tarayıcı olabilir.

İçerisindeki sunduğu gizlilik koruması, Opera reklam engelliyorum diye sunduğu ayardan bile iyi çalışıyor. Yeterli izleyici engellenince, çoğu reklam gidiyor. Ayrıca Windows 10 ile uyumunu her geçen gün artırıyorlar. Dediğim gibi geri bildirime baya değer veriyorlar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı