VGN ATK68 vs Wraith W75

Parmağımı tuşa koyduğumda algılamıyor lakin ben bileğimi masaya dayadığım için tuşların üstünde tutmuyorum parmaklarımı. Eminim bu şekilde yanlışlıkla basacak arkadaşlar vardır.
0.1 mm olduğunda düzgün bir şekilde çalışabiliyor klavye. Dandik manyetik klavyeler sapıtıyor bu tarz düşük mm ayarlarında. 0.2-0.4 mm arası sanırım oyun için daha ideal olabilir.
Tepki süresi için bir test vs. var ise yapabilirim. Diğer türlü zaten ben 1000Hz klavyedede gecikme hissetmiyordum, bunda da yok.
Test konusunda fikrim yok lakin şuan benim durumumda atk68'i satıp w75e geçmek mantıksız mı diyorsunuz yani hocam.
 
Ürün elime geçti. Gecikme olarak 1000Hz klavyelere göre fark hissetmedim şahsen.
İ7 9750H ile 8K olarak ayarladım. Öncesinde Kemove K68 kullanıyordum. Gateron G Pro Yellow switch vardı. Lakin bu klavyenin tuşları gram olarak daha düşük olmasına rağmen güzel bir geri tepki veriyor ve güzel lube edilmiş. 0,1mm olarak ayarladığımda bile sapıtmadı lakin uzun süre kullandıktan sonra belli olur bu tarz şeyler. North facing led şeklinde ışıklandırmaya sahip olduğu için düşündüğümden daha güzel ışık veriyor.
Ses olarak güzel lakin tape mod vs ile daha da iyi olacaktır. Yanında ekstra 3 tane switch çıkması da gayet hoş. Öneririm.
South facing olacak, yanlış yazmışım.
 
South facing olacak, yanlış yazmışım.
Hocam dün mirlivanın yayınında w75i polling teste soktuk da 8000 hertz ölçmedi. Sen de bir yapar mısın şu testi ? sıkıntılıysa almıcam çünkü. Klavyedeki tüm tuşları spamla. Özellikle esc tuşunu spamla.

 
O sitede 1000Hz üstüne çıkmıyor evet. Lakin tarayıcı üstünden farelerde 4000-8000Hz'e çıkamıyor biliyorsunuz. Razer kendi masaüstü programı ile test ediyor insanlar. Klavye için böyle bir uygulama var mı biliyor musunuz?
 
Bu sitede de 1000Hz çıkıyor. Reddit'te araştırıp bir uygulama buldum lakin program karışık olduğu için verdiği değerlerin ne olduğunu bile anlamadım.
Dediğim uygulama bu.
Tarayıcı ile 4000Hz fare bile test etmek zor olduğu için klavyeyi tarayıcı ile test edebileceğimizi düşünmüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı