Intel Atom Laptop 500 TL'ye alınır mı?

Resimlerde büyük görünüyor ama bayağı küçük. Fan çıkışı da göremedim. Bu modelleri pek tavsiye etmememe rağmen bir arkadaşım ihtiyacı olduğu için almıştı. Skype üzerinden konuşma yapma süremiz maksimum 30 dakika falandı. Çabuk ısınıyordu. Uzun süreli kullanımlarda size de sorun yaşatabilir. Daha farklı modellere bakabilme imkanınız varsa bakın derim. Eski olsun ama en azından Notebook diyebilelim.
 
Video izleme gibi küçük çaplı şeyler.

Bir de CS:GO 30FPS en düşük ayarlarda.
Resimlerde büyük görünüyor ama bayağı küçük. Fan çıkışı da göremedim. Bu modelleri pek tavsiye etmememe rağmen bir arkadaşım ihtiyacı olduğu için almıştı. Skype üzerinden konuşma yapma süremiz maksimum 30 dakika falandı. Çabuk ısınıyordu. Uzun süreli kullanımlarda size de sorun yaşatabilir. Daha farklı modellere bakabilme imkanınız varsa bakın derim. Eski olsun ama en azından notebook diyebilelim.

Öneri yapabilir misiniz?
 
Bütçeniz nedir? Daha iyi öneriler yapabiliriz. Çünkü oyun oynayacaksınız ve bu laptop daha oyun açılmadan mangal gibi ısınır. Ayrıca laptop olması zorunlu mu?
 
Bu cihazı alırsanız oyun oynamayı unutun. CS:GO'yu demiyorum, direkt oyunları unutun. Rahatça oynayabileceğiniz oyun sayısı bir elin parmağını geçmeyebilir. Kaldı ki dediğim gibi fanlı bir model değil. Kısa sürede ısınıp kapanacaktır.

Öneri olarak uzak durmanız gereken işlemciler Celeron, Atom ve Pentium'un eski nesilleri. Mesela Pentium'un T modelleri var. Ömür törpüsüdür. Mobilite ve verimlilik açısından bunları kullanıyorlar ama iki işi de doğru düzgün yapamayan işlemciler kanımca.

Grafik biriminden bahsetmeyeceğim, bu fiyata harici grafik birimli cihaz bulamayabilirsiniz çünkü.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı