Epic Games GTA 5 TR yama çalışmıyor

L1fer1o

Hectopat
Katılım
11 Temmuz 2018
Mesajlar
331
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar open IV ile TR yama kurdum ancak oyun hala İngilizce. Ayrıca Script Hook V'e Menyoo kurmama rağmen onlar da çalışmıyor. İnternette bulduğum en güncel olanlarını kurdum. Ayrıca oyunu bu gün indirdim. Acaba be indirdiğimde yeni güncelleme gelmişti de şu anki script hook ile uyumlu değil mi artık. Ama TR yama da çalışmıyor 🤔. Oyunu Epic Games'den olanlar sizde de aynı sorun var mı? Nasıl çözebilirim?
Ya biri yardım etsin artık.
 
Son düzenleme:
Oyun dosyaları için de LanguageSelect.exe olması lazım oradan ayarlayabilirisiniz.
 

Dosya Ekleri

  • indir.png
    indir.png
    12,4 KB · Görüntüleme: 69
Oyuna gelen son güncellemeden sonra mevcut olan Türkçe yama çalışmıyor hocam uyumsuzluk sorunu meydana geliyor sanırım. Şu anlık bir çözümü yok gibi duruyor maalesef.
 
Oyuna gelen son güncellemeden sonra mevcut olan Türkçe yama çalışmıyor hocam uyumsuzluk sorunu meydana geliyor sanırım. Şu anlık bir çözümü yok gibi duruyor maalesef.
Peki script hook da dediğiniz gibi uyumsuz mu? Güncellemelerden sonra script hook sorun çıkarıyor diye duymuştum. Şu an da siz menyoo trainer kullanabiliyor musunuz? Kaç defa kurulum yaptım bilmiyorum bir türlü olmuyor.
 
Peki script hook da dediğiniz gibi uyumsuz mu? Güncellemelerden sonra script hook sorun çıkarıyor diye duymuştum. Şu an da siz Menyoo trainer kullanabiliyor musunuz? Kaç defa kurulum yaptım bilmiyorum bir türlü olmuyor.

Yok hocam ben sadece Türkçe yama kullanıyordum OpenIV programı üzerinden ama o da şu an uyumsuzluk sorunu yarattığı için kaldırmak durumunda kaldım. Diğer modlarla ilgili bir bilgim yok açıkçası.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı