Kayn Support manyaklık mı?

Kayn yerine daha iyi agresif destekler seçebilirsin. Şu an meta nasıl bilmiyorum ama Swain, Heimerdinger, Zyra, Orianna falan alabilirsin bence. Uzakçı ve sersemletmesi olan bir şampiyon olması iyi olur kısaca.
 
Saçmalıktan ibaret ancak eğer cidden çok iyi oynanıyrsa Kayn yapılır.

Dark'in olup ilk eşya harici tamamen tank kasarsınız kara hasat olduğu zaman rün olarak tadından yenmez.

Gir 20 kişi arasına hem darkinden can çek, hemçiviliden hasar vur, steraktan büyü, yeni Tiamat ile can çek, araya kanasusamış at tadından yenmez.

Ama tecrübeli ve karaktere çok iyi bir şekilde hakim olmanız gerek.
 
Böyle insanlar yüzünden oyuna adc olarak başlamış olmaktan nefret ediyorum işte. Şimdi diğer koridorlara alışmak zor olduğu ve çok oynamaya vaktim olmadığı için değiştiremiyorum da. Soruya cevap vermek gerekirse manyaklık değil, başka bi şey.
 
Normalde Jungle oynuyorum fakat preler ile kavga etmemek amacı ile ve Kayn'ı da çok sevdiğimden dolayı Kayn Support yapmayı düşünüyorum. ADC'lerden zaten gölge suikatçi puanı geldiği için gölge suikastçi olacağım. Kayn ile Support olursam manyak mıyım?
Support olarak Garen alanı gördüm. Savunması ise "tank" olmasıydı...
 
Böyle insanlar yüzünden oyuna adc olarak başlamış olmaktan nefret ediyorum işte. Şimdi diğer koridorlara alışmak zor olduğu ve çok oynamaya vaktim olmadığı için değiştiremiyorum da. Soruya cevap vermek gerekirse manyaklık değil, başka bir şey.

Vallaha siz çok ön yargılısınız ne diyebilirim ki. Kayn Support gayet zevkli oluyor ama oynamayı biliyorsa adam, eğer saçma sapan oynarsa bezdiriyor.

Teemo sup ta yaptım, Kindred sup ta yaptım vallaha gayet zevkli ve güzel maçlardı. Teemo ile Adc'yi delirtip yanda duran Triss'in bomba kurması vs gayet zevkli ama presiz de zevki çıkmıyor.

Not: Support mainim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı