FACEIT CS:GO 2700 elo hesap kaç TL eder?

Hocam envanteri satacak mısınız?
Bir de neden satıyorsunuz, bırakıyor musunuz?
 
Hocam bilgisayar alacağım için hesapta 1500₺ üstü ediyorsa satmayı düşünüyorum. (Envanteri satacağım.)
@luthermartin
Hocam sadece bıçak 2000 tl en az haberiniz olsun
Steam hesabım: Steam Community :: -skyyy
FACEIT hesabım: https://www.faceit.com/tr/players/-skyyyyyyy
Fiyat olarak ne kadar eder? Hesapta 7.000 FACEIT puanı var. Görev olarak 20.000 puan için 80W'in gerekiyor.
@CillianMurphy
Hocam eğer 1500 tl istiyorsanız sadece bıçağı satabilirsiniz. Bıçağı 2000 vsye satmaya karar verirseniz, boş hesabınıza faceit için talibim. 1 2 ay içinde 9 yıldır kullandığım pcden yepyeni pcye geçeceğim ve E spor hayatına atılmak istiyorum aimime güveniyorum 1.6cıyım ancak faceit falan araştırınca çok maç ve çok zaman gerekiyormuş ancak ben 9 yıllık pc kullandığım için geç bile kaldım. Demem o ki, bıçağı satarsanız faceit hesabınızı bana hediye etmeniz beni çok mutlu eder. Yanlış anlamayın lütfen.
 
Hocam özür dilerim yani bilgim yok faceitle alakalı neden böyle konuşuyorsunuz?

Faceitten bir kaç kere ban yemişsiniz ayrıca toxic birisi olduğunuzu düşünüyorum.
 
Demem o ki, bıçağı satarsanız faceit hesabınızı bana hediye etmeniz beni çok mutlu eder. Yanlış anlamayın lütfen.
Sadece faceit hesabı satışı diye bir şey yoktur. Her bir faceit hesabı sadece bir steam hesabına bağlanabilir. Bağlandıktan sonra da bağlantısı kesilip başka bir steam hesabına da bağlanamaz. Yani mecbur steam hesabını da vermesi gerekir.
 
Sadece faceit hesabı satışı diye bir şey yoktur. Her bir faceit hesabı sadece bir steam hesabına bağlanabilir. Bağlandıktan sonra da bağlantısı kesilip başka bir steam hesabına da bağlanamaz. Yani mecbur steam hesabını da vermesi gerekir.
Ya ben pek bilgim olmadığı için öyle ricada bulundum ve arkadaşa da yardımcı olmaya çalıştım bıçağının fiyatını söylerek ancak hakarette bulununca bi şok geçirmiş gibi oldum "ne yüzsüzlüğü yaptım ya?" diye düşündüm. Meğer arkadaş faceit liglerinden de banlanmış geçmiş zamanlarda toxic birisi sanırsam ama bilemem tabi yine de bana hakaret etmesi zoruma gitti.
 
Ya ben pek bilgim olmadığı için öyle ricada bulundum ve arkadaşa da yardımcı olmaya çalıştım bıçağının fiyatını söylerek ancak hakarette bulununca bir şok geçirmiş gibi oldum "ne yüzsüzlüğü yaptım ya?" diye düşündüm. Meğer arkadaş FACEIT liglerinden de banlanmış geçmiş zamanlarda toxic birisi sanırsam ama bilemem tabii yine de bana hakaret etmesi zoruma gitti.

Evet sözlü tacizden FACEIT'te eşleştirme yasağı almış. Bu da bayağı toxic biri olduğu anlamına geliyor. Ama birinden bedava bir şey isterken vereceği tepkiyi düşünün. Hele ki internet ortamında.
 

Geri
Yukarı