Antivirüs programı önerisi

Panda önermem onun yerine Comodo gelebilir bence.

-Kaspersky
-MBAM
-ESET [Patates-PC]
-Comodo [Kendimde kullanıyorum]
Comodo da kalitelidir fakat önermememin sebebi her şeye karışması. Panda'nın pek yamuğunu görmedim, 2015-2016 yıllarında bulut koruması ve performansıyla gönüllere taht kurmuştu kendisi. :)

Antivirüs önerirken karşımdaki kişiye göre önermeye çalışıyorum.
 
@Lpgli Pejo
Şimdiki adıyla Microsoft Defender. Windows 10'la birlikte geliyor, günlük kullanımda yeterlidir fakat daha iyi alternatifler varken kullanmanın bir anlamı yoktur.
Windows Güvenliği: Microsoft Defender Virüsten Koruma ve Daha Fazlası | Microsoft

Açıklamamın sebebi bilmeyen birisinin sizin mesajınızı görüp "Microsoft Security essentials" diye indirmeye çalışmasını önlemek. :)

Sıkıntı yok bende olsam aynısını yapardım.
 
Minimal kurulum ile birlikte gelen davranış ve web kalkanını hariç tutmanızı asla önermem. İfade atanları önemsemeyin, bu bölümde koyun çok :)
Koyun demenizi kınıyorum. Avast öneren daha hiç antivirüs görmemiş demektir. Bizzat her türlü AV'yi denemişliğim var ve aralarından en kötülerinden biridir avast. Bana güvenmiyorsanız kaynak vereyim. Rakamlar yalan söylemez. Kaspersky, Eset ve BitDefender dışında hiçbir AV kullanmam.
 
Koyun demenizi kınıyorum. Avast öneren daha hiç antivirüs görmemiş demektir. Bizzat her türlü AV'yi denemişliğim var ve aralarından en kötülerinden biridir avast.

Ortada kriter yok bir şey yok. Neyini kötü bulduğun bile belli değilken komik bir varsayımda bulunmuşsun sadece.

AVC test sonuçları iyi olduğunu gösteriyor halihazırda, bakmadan atmış oldun herhalde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı