Boş uyarılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yaagzrmkc

Hectopat
Katılım
21 Mayıs 2020
Mesajlar
2.812
Makaleler
3
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Selamlar, sosyaldeki saçma kurallardan bıktım artık. Yazım kurallarına uymayı anladım. "Herkes, herkesi anlasın diye böyle bir kural gelmiş olabilir." dedim. Daha sonra 170,000₺'ye mining sistem alacak birini gördüm. Tepki gösterdim "Duyar kasmanız bitti mi?" yazdı. Bende aşağıya fotoğrafını attığım mesajı yazdım. Daha sonra bir arkadaş "1-2 tane ekran kartıyla muz mu soyacaklar kardeş? Adam 10 tane 3080 alabilecek kadar güçlü, 750 ti alsın istersen, gönlün razı olursa?" dedi. Bu arkadaş böyle "saçma" bir mesajdan uyarı yemezken ben neden bu mesajı yazdığım için uyarılıyorum? Burası bir forum. İnsanlar eğlenmek de isteyebilir. Ciddiyetten uzak olmaya çalışıyorum, şaka yapıyorum vesaire, uyarı yiyorum. Şu kuralları biraz esnetir misiniz?

1611668507207.png

1611668556130.png
 
Konu sahibi bütçesi için öneri ve yardım istemiş konunun altında da birisi keyfine göre mesaj yazmış. Sana mı soracak insanlar ekran kartı alırken? İsteyen mining yapmak için alır isteyen çöpe atmak için. Kendi parası kendi zevki. Konu sahibi raporlamıştır uyarı verilmiş gayet normal.
 
Ciddiyetten uzak olmaya çalışıyorum, şaka yapıyorum vesaire, uyarı yiyorum. Şu kuralları biraz esnetir misiniz?
Kurallar herkes için sabit, neden esnetilsin?

Eskisi gibi 1 hafta hatta 1 aya varan ağır cezalarla karşılaşma ihtimaliniz %10 bile değil. Büyük bir hata yapmadıkça...
 
Arkadaş da konuyla alakalı şikayetini dile getirmiş. Bunun için ayrı konu açsa orada da linçlenecek?

Verilen cezayı eleştirmiyorum bu arada.
Bu konuda kurallar gayet açık bence, konu sahibi sistem önermelerini istemiş yazan kişi de sistem önermemiş, konuyla alakasız bir mesaj olduğundan ceza almış, normal değil mi?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı