Doğru Kaynak güvenilir midir?

Blacksidemre

Kilopat
Süper Moderatör
Katılım
8 Eylül 2018
Mesajlar
6.326
Makaleler
2
Çözümler
42
Yer
İstanbul
Merhaba Sosyal. Doğru Kaynak web sitesi üzerinden kitap siparişi vermek istiyorum. Fakat bu site üzerinden daha önce hiç alışveriş yapmadım. Kapıda ödemesi de var mı bilmiyorum. Ben kart ile alışveriş pek yapmam, kapıda öderim. Tam 100 liralık bir siparişim olacak, kargo parası da almıyor site. Fakat alışveriş yapmadan önce siteden alışveriş yapanlara danışmak isterim. Bu site güvenilir midir? Tonguç ve Rehber Matematiğin ortak sitesi diyor bazıları. Ama yine de emin olmak isterim. İyi Sosyaller.

 
Hocam Rehber Matematik'in 321 Soruda Problemler kitabını bu site üzerinden almıştım. Kart ile ödedim maalesef kapıda ödeme konusunda bir şey söyleyemeyeceğim. Ama hız, sağlamlık, güvenlik konularında içiniz rahat olsun. Benim kitabımı güzel bir şekilde baloncuklu poşete sararak göndermişlerdi ve sapa sağlam geldi. Sitede bulunan video çözümleri de piyasadaki diğer çözümlere göre daha kaliteli. Gönlünüz rahat olsun alabilirsiniz.
 
Güvenilir bir çok kez kaynak sipariş ettim bu site üzerinden.

Kargolarda sıkıntı yaşadınız mı acaba? Kargoların gelme süresi ortalama ne kadar oluyor? Alacağım kitaplar bana en geç 1 hafta içinde gelmesi gerekiyor da.

Hocam Rehber Matematik'in 321 Soruda Problemler kitabını bu site üzerinden almıştım.

321 Problemler kitabından memnun musunuz acaba? Siparişlerimin arasında o kitap da var. Bebek adımları ile problemler için kullanacağım da.
 
321 Problemler kitabından memnun musunuz acaba? Siparişlerimin arasında o kitap da var. Bebek adımları ile problemler için kullanacağım da.
Şöyle söyleyeyim, videolarla birlikte düzenli ilerlerseniz temel seviyeniz gerçekten güzel bir şekilde oluşuyor ve üzerine koyuyor. Ancak kitap tamamen temel seviyede değil. İçerisinde gayet kaliteli, düşünmeyi gerektiren ve uğraştıran sorular da var. Temelden alır, orta seviyeye çıkarır. Orta seviyeye çıkma konusu biraz da sizin gayretinize bağlı. Ben 9.sınıfın sonunda almıştım belki de bu yüzden bana biraz zor gelmiş olabilir.
 

Geri
Yukarı