HOI4'de şehri Core yapma

Draqroz

Hectopat
Katılım
15 Mayıs 2020
Mesajlar
73
HOI4'te şehirlerimi nasıl Core yapabilirim? Oyun içerisinde uyumluluk 90 oluyor fakat ne bir Core var ortada ne de herhangi bir Event. Yardım eder misiniz?
 
Belirli eventler ile oluyor. Örneğin İtalya ile Balkan Empire kurarsan Balkanlar core oluyor. Türkiye ile Osmanlı kurarsan Osmanlı bölgeleri core olur. Formable Nations modunu indirirsen Holy Roman Empire, Avrupa Birliği, Carpathia gibi çok farklı seçenekler sunuyor.

Bazı focuslar da core yapabiliyor. Misal Almanya ile War With France tarafında olması lazım Alsas Loren bölgesi core oluyor.
 
Son düzenleme:
Belirli Event'ler ile oluyor. Örneğin iitalya ile balkan empire kurarsan balkanlar Core oluyor. Türkiye ile osmanlı kurarsan osmanlı bölgeleri Core olur. Formable nations modunu indirirsen holy roman empire, Avrupa Birliği, carpathia gibi çok farklı seçenekler sunuyor.

Bazı focuslar da Core yapabiliyor. Misal Almanya ile war with france tarafında olması lazım alsas loren bölgesi Core oluyor.

Evet dediklerinizi biliyorum fakat ben bunu modsuz ve focussuz sıradan yoldan yapmaya çalışıyorum. Sizce bu mümkün mü?
Kararlar kısmında valilik kur var, o olmalı.

Dediğiniz modsuz şekilde yapılabiliyor mu?
 
HOI4'te şehirlerimi nasıl Core yapabilirim? Oyun içerisinde uyumluluk 90 oluyor fakat ne bir Core var ortada ne de herhangi bir Event. Yardım eder misiniz?

Size önerebileceğim bir kanal var adam oyundaki her şeyi biliyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buyurun iyi oyunlar dilerim.
 
Event, mod, focus olmadan yapamazsın istisnalar hariç. Gidip İngiltere adasını Türkiye ile core yapamıyorsun. AOC2 gibi asimile edip core yapma olmuyor. Fakat mod gayet güzel en azından incelemeni tavsiye ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı